
تازه ها

به گزارش بازارکار از روابط عمومی وزارت علوم به نقل از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر سیدمحمدعلی رضوی، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به هدف این طرح، گردشگری غذا را از ارکان مهم توسعه فرهنگی و اقتصادی استان برشمرد و راهاندازی موزه ملی غذا را با همکاری سازمان همیاری شهرداری های استان، اقدامی استراتژیک برای معرفی ظرفیتهای غذایی خراسان رضوی، آموزش، پژوهش، و برندسازی غذاهای بومی دانست.
وی افزود: در این موزه، علاوه بر نمایش تنوع غذایی استان، فرصتی برای حضور شرکتهای دانشبنیان و صنایع خلاق فراهم خواهد شد. این پروژه میتواند الگویی بینظیر در کشور باشد و ما امیدواریم با اجرای دقیق تفاهمنامه و با همکاری سازمان ها و نهاد های ذی ربط استانی و ملی تا پایان سال ۱۴۰۶ شاهد افتتاح آن در استان باشیم.
دکتر ابوالفضل طیبی، مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: «تنوع غذایی در خراسان رضوی بهقدری گسترده و جذاب است که میتواند بهتنهایی یکی از مهمترین محرکهای گردشگری باشد. با ظرفیتهایی که در شرکتهای تابعه سازمان از جمله مؤسسه صنعتی گوشت مشهد و شرکت ژلاتین آریا وجود دارد، میتوانیم نقش مؤثری در زنجیره تولید و معرفی غذاهای بومی ایفا کنیم.
وی افزود: این موزه نهتنها بستری برای معرفی غذاست، بلکه گامی مؤثر در بهبود کیفیت محصولات، پژوهش در مواد اولیه و تقویت صنعت غذایی استان خواهد بود.
دکتر احسان عظیمیراد، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز با تأکید بر نقش این پروژه در توسعه گردشگری گفت: موزه غذا میتواند باعث افزایش ماندگاری زائران در مشهد شود.
این مرکز با معرفی فرهنگ غذایی خراسان، فرصتی ارزشمند برای آشنایی بیشتر میهمانان امام رضا(ع) با سبک زندگی مردم این خطه فراهم میکند و همزمان به رونق اقتصادی و اشتغال کمک خواهد کرد.
سیدجواد موسوی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی نیز در حاشیه این رویداد گفت: امروزه گردشگری غذا یکی از پرجاذبهترین انواع گردشگری در جهان است.
گفتنی است موزه غذا فرصتی بینظیر برای معرفی غذاهای سنتی خراسان و جذب گردشگران داخلی و خارجی خواهد بود. این مرکز میتواند به محوری برای آموزش، پژوهش، برندینگ غذایی و رشد صنایع خلاق تبدیل شود و الگویی ملی برای گردشگری فرهنگی ایران باشد.
گفتنی است راه اندازی موزه ملی غذا یکی از بندهای تفاهم نامه توسعه زیرساخت های گردشگری غذا در استان می باشد که در قالب تفاهم نامه مشترک فی مابین موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی در حاشیه نمایشگاه ملی بورس، بانک، بیمه و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری «مشهداینوکس» و «مشهدفاینکس» منعقد شد.
ارسال نظرات