شهادت حضرت جوادالائمه، امام محمد تقی(ع) تسلیت باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۰۴۱۲
لزوم بهسازی شالیکوبی‌های سنتی
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت: مازندران دارای بیش از ۹۰۰ واحد شالیکوبی است که نیاز است واحدهای سنتی به واحدهای مدرن تبدیل و بهسازی شوند.
چهارشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۲

به گزارش بازار کار به نقل از ایسنا مازندران، ابراهیم تولایی در نشست با اعضای اتحادیه تعاونی شالیکوبی‌داران استان، اظهارکرد: مازندران رتبه اول تولید برنج کشور را دارد و سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید در شالیکوبی‌ها تبدیل می‌شود.

وی با تأکید بر بهسازی واحد‌های شالیکوبی سنتی در راستای افزایش کیفیت برنج، افزود: با توجه به ناترازی انرژی و قطعی برق، لازم است شالیکوبی داران مدیریت مصرف برق داشته باشند بطوریکه هم فعالیت اقتصادی دچار اختلال نشود و هم کیفیت برنج حفظ شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با اشاره به مشکلات تأمین نیروی کارگری، قطعی برق و افزایش تعرفه تأمین اجتماعی در شالیکوبی‌ها، ادامه داد: در حال پیگیری رفع مشکلات هستیم و تلاش می‌کنیم هرچه زودتر این مشکلات برطرف شود.

وی در ادامه از تأمین ژنراتور برق برای شالیکوبی‌های استان از طریق لیزینگ شرکت‌های فعال در این زمینه خبر داد.

مجتمع‌های نانوایی در مازندران راه‌اندازی شود

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران در ادامه جلسه در نشست با اتحادیه خبازان استان گفت: کمک هزینه نانوایان استان مربوط به اسفندماه سال گذشته به مبلغ ۵۱۰ میلیاردتومان پرداخت شد تا کمکی به نانوایان مازندرانی باشد.

وی افزود: در تصمیماتی که اتخاذ می‌شود هم باید رضایت تولیدکننده و هم رضایت مصرف کننده مدنظر قرار گیرد و تصمیمات باید همه جانبه باشد.

تولایی همچنین خواستار احداث مجتمع‌های نانوایی برای پخت انواع نان در استان شد و گفت: طرح مطالعاتی حذف نایلون در نانوایی‌ها برای حفظ محیط زیست و سلامت شهروندان در یکی از شهر‌های استان به صورت پایلوت اجرایی شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران در این نشست بر تشکیل جلسه مشترک برای بررسی و رفع ایرادات سامانه نانینو تاکید کرد.

ارسال نظرات