السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۰۸۵۷
مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان:

سهمیه استخدامی معلولان فراموش نشده است

مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان از افراد دارای معلولیت دعوت کرد تا از فرصت استخدامی ایجاد شده در آزمون آموزش‌ و پرورش بهره‌مند شوند.
سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۸

 

 

 

 

به گزارش بازارکار و به نقل از روابط‌عمومی بهزیستی سیستان و بلوچستان، عباسعلی اویسی با اشاره به آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی مشاغل آموزشی وزارت آموزش‌ و پرورش از عصر روز ۱۸ خردادماه بیان کرد: بر اساس ماده ۱۵ قانون حمایت از حقوق معلولان، سه درصد از مجوزهای استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور به افراد دارای معلولیت تعلق دارد و این سهمیه در آزمون پیشرو نیز لحاظ شده است.
 
 وی تأکید کرد: انتظار می‌رود افراد واجد شرایط از این فرصت قانونی استفاده کنند و با مراجعه به سامانه ثبت‌نام مرکز آزمون جهاد دانشگاهی، فرایند نام‌نویسی خود را تکمیل نمایند.
 
 مدیرکل بهزیستی استان افزود: بهزیستی سیستان و بلوچستان ضمن اطلاع‌رسانی و همکاری با داوطلبان، از طریق ادارات شهرستانی و مراکز مثبت زندگی آمادگی دارد تا راهنمایی‌های لازم را برای ثبت‌نام متقاضیان دارای معلولیت ارائه دهد.
 
 اویسی در پایان از خانواده بزرگ بهزیستی، رسانه‌ها و فعالان حوزه معلولیت خواست تا با اطلاع‌رسانی گسترده، زمینه حضور مؤثرتر افراد دارای معلولیت در آزمون استخدامی را فراهم کنند.

ارسال نظرات