السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۱۰۲۶

نیم نگاهی بر وضعیت بازار مرغ و نان گیلان

طی روزهای اخیر برخی واحدهای عرضه مرغ در سطح رشت و تعدادی شهرستان های استان بیش از نرخ مصوب گوشت مرغ را عرضه می کنند.
چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴

 

چنانکه اخیرا قیمت هر کیلوگرم مرغ از ۸۸۰ هزار ریال به یک میلیون و ۱۰۰ هزار ریال افزایش داشته است اما برخی از مرغ‌فروشی‌ها قیمت این ماده پروتئینی را بیش از رقم تعیین شده وتا یک میلیون و ۳۰۰ هزار ریال به فروش می‌رسانند.

علیرضا تهیدست رئیس اتاق اصناف مرکز گیلان در این خصوص اظهار کرد: خوشبختانه کمبودی در توزیع و عرضه مرغ وجود ندارد. میزان توزیع این محصول در این استان افزایش یافته تا مردم اعم از ساکنان و مسافران برای تهیه این ماده پروتئینی با مشکل مواجه نشوند.

ورود مسافران تقاضای مرغ و تخم مرغ را افزیش داد

وی افزود: در عین حال به دلیل ورود مسافران، تقاضای برخی از محصولات غذایی به خصوص مرغ و تخم مرغ و نان افزایش یافته اما با توجه به آمادگی ها و افزایش اخیر سهمیه آرد برای نانوایان و افزایش تولید و توزیع این کالا بازار به سرعت به حالت تعادل باز می گردد.

رئیس اتاق اصناف مرکز گیلان تصریح کرد: در این میان نظارت بر روند توزیع به خصوص به فروش مرغ در مرکز و سایر شهرهای این استان نیز افزایش یافته تا اجحافی به مصرف کننده نشود.

مشکلی برای تامین آرد وجود ندارد

اسماعیل میرغضنفری فرماندار شهرستان رشت نیز در ادامه خاطرنشان کرد: آرد مناسبتی و ترمیمی طی چند روز آینده در بخش‌های پنج‌گانه شهرستان رشت توزیع می‌شود و مشکلی برای تامین آرد وجود ندارد.

وی با بیان اینکه واحدهای نانوایی در مناطق مختلف شهرستان رشت از ۲۴ خردادماه آرد مورد نیاز خود را دریافت کردند و مشاهدات عینی نیز بیانگر ذخیره آرد در انبارهای نانوایی‌ها است، اضافه کرد: ۸۴ هزار کیسه آرد بین ۹۱۸ واحد نانوایی در سطح شهرستان توزیع شده و این روند ادامه دارد و تیرماه نیز سهمیه آرد بین نانوایی‌ها پخش خواهد شد.

برنامه‌ریزی برای افزایش ساعت پخت نانوایی‌های در رشت

میرغضنفری با اشاره به برنامه‌ریزی برای افزایش ساعت پخت نانوایی‌های در رشت بیان کرد: بر اساس آخرین آمار ۱۲ نانوایی در شهر رشت تا ساعت ۲۴ و یک بامداد نان پخت خواهند کرد؛ آدرس این تعداد از نانوایی‌ها به زودی اطلاع رسانی می‌شود.

وی اضافه کرد: پخت شبانه‌روزی تعدادی از نانوایی‌ها نیز در دستور کار است؛ در این راستا برنامه‌ریزی شده با تامین آرد، چند واحد نانوایی نسبت به پخت شبانه‌روزی اقدام کنند؛ همچنین آرد مورد نیاز برای هر واحد نانوایی متقاضی برای پخت شبانه‌روزی، تامین می‌شود.

ارسال نظرات