السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۱۰۴۸
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری اعلام کرد:

خرید تضمینی ۲۰۰۰ تن گندم در ساری

مدیر جهاد کشاورزی ساری از خرید تضمینی بیش از 2 هزار تن گندم از 12 هزار و 55 هکتار اراضی گندم‌کاری شهرستان‌ و فعالیت 4 مرکز خرید تضمینی گندم در این شهرستان خبر داد.
شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸

به گزارش بازارکار به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، سید اسماعیل علوی، از خرید تضمینی بیش از ۲ هزار تن گندم از کشاورزان ساروی خبر داد و این اقدام را گامی مهم در حمایت از تولید ملی و پایداری امنیت غذایی کشور برشمرد.

علوی با اشاره به اینکه شهرستان ساری دارای ۱۲ هزار و ۵۵ هکتار اراضی زیر کشت گندم است و خرید گندم از طریق ۵ مرکز خرید تضمینی انجام می‌شود که تاکنون ۴ مرکز شامل لالا کیاسر، دستاس، تعاونی آکند، و تجن بازگشایی شد، افزود: تاکنون ۲۷ هزار و ۵۴۰ کیلوگرم خرید گندم در مرکز خرید تضمینی گندم لالا کیاسر، یک میلیون و ۲۴۸ هزار و ۵۷۰ کیلوگرم در کارخانه آرد دستاس، ۶۳۰ هزار و ۴۵۸ کیلوگرم در تعاونی آکند و ۹۶ هزار و ۷۵ کیلوگرم در مرکز خرید تعاونی تجن خریداری شد.

وی با اشاره به اهمیت حمایت از تولیدکنندگان داخلی گفت: تاکنون بیش از ۲ هزار تن گندم با قیمت مصوب تضمینی از کشاورزان زحمتکش شهرستان ساری خریداری شد و این فرآیند با دقت و نظارت کامل تا پرداخت تمامی حقوق کشاورزان عزیز و حصول اطمینان خاطر بیشتر برای ادامه کشت و کار ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی ساری افزود: هدف اصلی ما از خرید تضمینی، ایجاد انگیزه و حمایت از کشاورزان برای افزایش تولید گندم است که نقش حیاتی در خودکفایی کشور در زمینه محصولات استراتژیک ایفا می‌کند و کشاورزان می‌توانند با مراجعه به مراکز خرید گندم که در سطح شهرستان فعال هستند، محصول خود را به فروش برسانند و مطالبات آنها در کوتاه‌ترین زمان ممکن تسویه خواهد شد.

این طرح که هر ساله به منظور حمایت همه‌جانبه از کشاورزان و تضمین خرید محصولات استراتژیک کشاورزی اجرا می‌شود، علاوه بر تقویت بنیه اقتصادی کشاورزان منطقه ساری، به ثبات قیمت‌ها و پایداری بازار گندم در استان مازندران نیز کمک شایانی می‌کند.

ارسال نظرات