السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۱۲۱۲

برخورد با سوء استفاده‌گران و متخلفان بازار گیلان

با سوء استفاده‌گران و متخلفان بازار گیلان برخورد می شود.
يکشنبه ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲

تیمور پورحیدری امروز یکشنبه، هشتم تیر در جمع خبرنگاران در خصوص برخورد با سوء استفاده‌گران و متخلفان بازار، اظهار کرد: فروش اجباری برخی شرکت‌های پخش تحت هر عنوان به همراه روغن خوراکی توسط عمده فروش‌ها به خرده فروشان خلاف بوده و مشمول جریمه می‌شود.

وی با اشاره به تخصیص تزریق ۲۸۵۸ تن روغن خانوار از طرف جهاد کشاورزی به‌عنوان سهم استان، تصریح کرد: با توجه به تخصیص و توزیع این مقدار روغن تا چند روز آینده، محصول روغن در بازار گیلان به حد اشباع خواهد رسید و این قبیل رفتارهای غیرحرفه‌ای در بازار بی‌معنا است.

پورحیدری با بیان اینکه این سهمیه باید فوراً توسط فروشگاه‌های بزرگ و شرکت‌های توزیع کننده و پخش در سطح بازار پخش شود، گفت: هر شرکت پخشی که اقدام به فروش اجباری و یا امتناع از عرضه به بهانه خرید سایر اقلام غیر لازم به خرده فروشان و بنکداران کند، مرتکب تخلف شده است و قطعاً اعمال قانون خواهد شد.

 

ارسال نظرات