السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۱۶۵۵

اقداماتی برای ارتقای بازاریابی و تجاری‌سازی چای کشور

مدیرکل کار،تعاون و رفاه اجتماعی گیلان گفت: با تشکیل تعاونی تأمین نیاز کارخانجات چایسازی از تولید تا بازاریابی و تجاری‌سازی، بسیاری از مشکلات پیش روی این صنعت رفع می‌شود.
چهارشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۵

علی لقمانی در جمع خبرنگاران بر ضرورت ایجاد یک تشکل فراگیر و قدرتمند به منظور مطالبه حقوق و منافع چایسازان و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های قانونی برای انتفاع صنعت چایسازی استان از فرصت‌های واردات چای تأکید کرد.

وی ضمن اشاره به دغدغه‌های استان اضافه کرد: تشکیل تعاونی تأمین نیاز کارخانجات چایسازی، نه تنها تأمین منافع ذینفعان از واردات چای را تضمین می‌کند، بلکه با تکمیل زنجیره ارزش از تولید تا بازاریابی و تجاری‌سازی، بسیاری از مشکلات پیش روی این صنعت رفع می‌شود و جایگاه چای گیلان در بازار داخلی و بین‌المللی ارتقا می‌یابد.

ارسال نظرات