
تازه ها
استخدام و پاداش ویژه برای دهیاران با طرحهای درآمدزا

معاون سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور اعلام کرد: «دهیارانی که طرحهای درآمدزایی پایدار در روستاها اجرا کنند، تا هفت برابر حقوق و مزایای تعیینشده در دستورالعملهای رسمی پاداش دریافت خواهند کرد.» این ابتکار با هدف تشویق دهیاران به خلق فرصتهای اقتصادی و تقویت خودکفایی روستاها طراحی شده است.
قربانی با اشاره به نقش کلیدی دهیاران در توسعه روستایی، آنها را طراحان آینده روستاها دانست و گفت: «دهیاریها بهعنوان دولتهای محلی و شوراها بهعنوان پارلمانهای محلی، باید محور تصمیمگیریهای محلی باشند تا امور مردم به خودشان واگذار شود.» وی افزود که وجود بیش از ۴۰ هزار دهیاری و ۱۲۰ هزار شورای اسلامی، گستردهترین شبکه نهادهای مدنی کشور را تشکیل داده که صدای مردم در برابر ساختارهای متمرکز دولتی هستند.
وی با ابراز تأسف از موانع موجود در مسیر تقویت جایگاه شغلی دهیاران، به تصمیم دیوان عدالت اداری اشاره کرد که امتیازات استخدامی دهیاران، مانند چهار امتیاز به ازای هر سال سابقه، را باطل کرده است. قربانی اظهار داشت: «پیشنهادی برای معافیت دهیاران با دو دوره متوالی یا سه دوره متناوب از آزمون استخدامی به دولت ارائه شد، اما با مخالفتهایی مواجه شد.» او خواستار اصلاح قوانین برای محاسبه سوابق کاری دهیاران بهعنوان سابقه دولتی و تثبیت امتیازات شغلی آنها شد.
قربانی همچنین از افزایش بودجه دهیاریها خبر داد و گفت: «در سال گذشته، ۵۰ هزار میلیارد تومان به دهیاریها تخصیص یافت که معادل کل بودجه از سال ۸۳ تا ۱۴۰۱ است. در سهماهه نخست سال جاری نیز درآمد بودجه دهیاریها نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.» وی از دهیاران خواست با ارائه طرحهای خلاقانه و نقدهای سازنده، در مسیر توسعه پایدار روستاها گام بردارند.
ارسال نظرات