السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۱۷۱۵
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران مطرح کرد:

ساماندهی نیروی انسانی مدارس برای مهرماه

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: اگر سهمیه معلمان متعهد خدمت و آزمون ماده ۲۸ به آموزش و پرورش شهر تهران تخصیص داده شود، به هیچ عنوان کمبود معلم نخواهیم داشت.
شنبه ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«تهران پرس»؛ مجید پارسا در گفتگویی در خصوص برنامه‌های این اداره کل برای پروژه مهر گفت: ابر پروژه مهر در آموزش و پرورش شهر تهران در کارگروه‌های مختلف پیگیری می‌شود، از ثبت نام دانش‌آموزان تا ساماندهی نیروی انسانی، تعمیر و تجهیز فضا‌ها و مدارس و آماده سازی و بهسازی مدارس برای شروع سال تحصیلی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه جلسات پروژه مهر در آموزش و پرورش شهر تهران از اسفند ماه سال گذشته آغاز شده و همه کارگروه‌ها در همه مناطق فعال هستند و کار خود را پیگیری می‌کنند افزود: مهمترین موضوع الان بحث تعمیر و تجهیز و آماده سازی مدارس و ساماندهی نیروی انسانی است.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه ۲۵ تا ۳۰ درصد ابلاغ همکاران صادر و تعیین تکلیف شده‌اند ادامه داد: همچنین حضور در مدارس آنها نیز ساماندهی شده است.

پارسا با بیان اینکه ثبت نام بیش از ۷۰ درصد دانش آموزان انجام شده است گفت: منتظر هدایت تحصیلی برای ورودی‌های پایه دهم هستیم تا تکمیل ثبت‌نام‌ها انجام و برای سال تحصیلی آماده شویم.

وی با بیان اینکه سال گذشته یک میلیون و ۲۸۰ هزار دانش آموز در مدارس شهر تهران تحصیل کردند اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال این عدد به یک میلیون و ۳۲۰ هزار دانش آموز برسد. همچنین سال گذشته ۲۹ هزار و ۷۰۰ کلاس درس در مدارس دولتی داشتیم که امسال پیش‌بینی می‌شود این عدد به حدود ۳۰ هزار کلاس درس برسد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اظهار کرد: اگر سهمیه معلمان متعهد خدمت و آزمون ماده ۲۸ به آموزش و پرورش شهر تهران تخصیص داده شود، به هیچ عنوان کمبود معلم نخواهیم داشت.

ارسال نظرات