بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۷۱۹۴۶
میدری در میان فعالان اقتصادی و کارگران گنبد تاکید کرد:

باید برای بهبود شرایط و امنیت کارگران در صنعت معدن تلاش بیشتری شود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ضرورت ارتقای ایمنی در محیط‌های کاری تأکید کرد و گفت: باید برای بهبود شرایط و امنیت کارگران در صنعت معدن تلاش بیشتری شود.
پنجشنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳

به گزارش بازارکار از مرکز روابط‌عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، "احمد میدری"در ادامه سفر به استان گلستان‌ در همایش «وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر» در گنبد با یادآوری حادثه تلخ اخیر در معدن یورت ، بر ضرورت ارتقای ایمنی در محیط‌های کاری تأکید کرد.
وی گفت: این حوادث تکان‌دهنده نشان می‌دهد که باید برای بهبود شرایط و امنیت کارگران در صنعت معدن تلاش بیشتری شود. وی با اشاره به حادثه ناگوار معدن طبس در ابتدای دولت، اظهارکرد:  پس از این رخداد منابعی در بودجه برای بهبود ایمنی معادن پیشنهاد و در دولت تصویب شد اما به دلایلی از بودجه حذف گردید و در ادامه نمایندگان مجلس مقرر کردند که طرح جامع‌تری در این زمینه تدوین شود.

وزیر کار از افزایش قیمت خرید زغال‌سنگ از ۲۵ به ۳۰ درصد قیمت فولاد خبر داد و افزود : این اقدام از ابتدای مهرماه اجرایی شده و با هدف بهبود وضعیت معیشتی و دستمزد کارگران معدن انجام شده است.

صادرات زغال‌سنگ و ایجاد تحول در معادن

میدری با اشاره به انحصار خریدار زغال‌سنگ و پایین بودن قیمت داخلی آن، اظهار کرد که قیمت زغال‌سنگ در ایران یک‌سوم قیمت جهانی است و امکان صادرات می‌تواند تحولی بزرگ ایجاد کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیشنهاد استفاده از خط آهن برای صادرات به ترکیه و چین را مطرح و تأکید کرد: این موضوع با همکاری انجمن زغال‌سنگ و بخش خصوصی پیگیری خواهد شد. وی  افزود: هرکس مسئولیت بیشتری دارد، سهم بیشتری در اجرای دقیق مصوبات بر عهده دارد و باید در این زمینه تلاش مضاعفی انجام شود.

برنامه‌های آموزش فنی و حرفه‌ای در گلستان

وزیر کار با تشریح برنامه‌های آموزش فنی و حرفه‌ای در استان گلستان اعلام کرد: بر اساس هدف‌گذاری انجام‌شده، ۸۵ برنامه عملیاتی در ۱۴ شهرستان این استان در حال اجراست. میدری از نوسازی و تجهیز مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در دو شهر و تدوین تفاهم‌نامه‌ای برای ایجاد تغییرات اساسی در این حوزه طی ۱۸ ماه آینده خبر داد. تغییر الگوی کشت و توسعه صادرات زعفران وی ضمن تقدیر از اقدام کشاورزان منطقه در تغییر الگوی کشت از محصولات پرمصرف به کشت‌های کم‌آب و پرسود، بر اهمیت مدیریت ریسک در کشاورزی تأکید کرد و گفت این تغییرات، کاری دشوار و ارزشمند است.

وزیر کار با اشاره به قیمت زعفران در بازارهای جهانی افزود: قیمت هر کیلو زعفران در سوئیس بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است، در حالی که در ایران حداکثر ۱۰۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد. وی تأکید کرد: صادرات مستقیم به بازارهای مصرف‌کننده و صنایع غذایی می‌تواند تحولی اساسی در زندگی کشاورزان منطقه ایجاد کند. لزوم پیگیری مطالبات و همکاری با نمایندگان

وزیر تعاون با قدردانی از همکاری نمایندگان مجلس و مسئولان محلی، تأکید کرد که پیگیری جدی مسائل و برگزاری جلسات فصلی برای اجرای مصوبات و رسیدگی به مشکلات منطقه در دستور کار وزارتخانه قرار دارد.

 

 

برچسب ها:

ارسال نظرات