السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۲۲۸۱
رئیس جهاددانشگاهی:

انصاف در قضاوت و رفتار شرط لازم برای فعالیت رسانه‌ای جهاددانشگاهی است/ اهمیت وحدت در مجموعه‌های رسانه‌ای این نهاد

رئیس جهاددانشگاهی در آئین نکوداشت خبرنگاران و اهالی رسانه‌ای جهاددانشگاهی با بیان اینکه شعار این نهاد همواره تبعیت از رهبری و حمایت از دولت‌ها بوده و خواهد بود گفت: انصاف در قضاوت و رفتار شرط لازم برای فعالیت رسانه‌ای و سازمانی در جهاددانشگاهی است.
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶
به گزارش بازارکار از روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر علی منتظری رئیس جهاددانشگاهی، در آئین نکوداشت خبرنگاران و اهالی رسانه‌ای جهاددانشگاهی با عنوان «ربع قرن جهاد رسانه‌ای؛ صداقت، امید، نوآوری» که امروز، ۲۰ مردادماه در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاددانشگاهی برگزار شد، با تبریک روز خبرنگار بیان کرد: هرچه دارم از این نهاد روییده از انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به این‌که حضورش در جهاددانشگاهی را از خبرنگاری در نشریه « دانشگاه انقلاب» آغاز کرده است، خطاب به خبرنگاران رسانه‌های جهاددانشگاهی گفت: به خاطر اعضای جهاددانشگاهی به میدان آمده‌ام و سکان این نهاد را در دست گرفته‌ام. در طول ۴۵ سال زندگی خود در جهاددانشگاهی، اندوخته‌ای از آبرو و اعتبار به دست آورده‌ام که امروز با تمام وجود و در راستای اهداف والای انقلاب اسلامی، آن را در خدمت شما و این نهاد قرار می‌دهم.

رئیس جهاددانشگاهی با بیان بسیاری از پیشرفت‌های امروز، حاصل تلاش جمعی و همیاری همکاران جهادگر است، بر اهمیت وحدت در مجموعه‌های رسانه‌ای جهاددانشگاهی تاکید کرد و با اشاره به آغاز به کار سرپرست جدید خبرگزاری ایسنا گفت: موضوع مهمی که از همکاران و دوستان در این خبرگزاری انتظار دارم این است که در رابطه با مدیریت جدید این مجموعه، وحدت و یکپارچگی را حفظ کنند. اختلاف نظر و تکثر آرا در همه جا وجود دارد و این موضوع مسئله‌ای منفی نیست، اما همگان باید بدانند که جهاددانشگاهی باشگاه سیاسی نیست.  

وی به دیدار اعضای شورای مرکزی جهاددانشگاهی با رهبر معظم انقلاب اسلامی در یازدهم شهریور ۱۳۶۹اشاره کرد و گفت: در آن دیدار رهبر معظم انقلاب بر لزوم عدم بهره‌برداری سیاسی از جهاددانشگاهی و حفظ تکثر فکری در چارچوب قانون و انقلاب تأکید داشتند و توصیه نمودند که جهاددانشگاهی را خرج مواضع سیاسی خود نکنید. این نهاد هرگز نباید ابزار مواضع سیاسی افراد شود و همه اعضای جهاددانشگاهی حق دارند دیدگاه‌های شخصی خود را داشته باشند، مشروط بر رعایت انصاف و صداقت.

رئیس جهاددانشگاهی با بیان اینکه یکی از پیام‌های مهم بیانات مقام معظم رهبری این است که مشی متفاوت افراد در سپهر انقلاب اسلامی در چارچوب قانون و انقلاب رسمیت دارد افزود: آنچه در جهاددانشگاهی مذموم است، این است که اعضای این نهاد عنوان جهاددانشگاهی را خرج گروه‌بندی‌های سیاسی کنند. 

دکتر منتظری با بیان اینکه شعار جهاددانشگاهی همواره تبعیت از رهبری و حمایت از دولت‌ها بوده و خواهد بود. ادامه داد: بی‌طرفی مطلق در واقع امری غیرممکن است، اما انصاف در قضاوت و رفتار شرط لازم برای فعالیت رسانه‌ای و سازمانی در جهاددانشگاهی است. ما خواستار انصاف از رسانه‌های جهاددانشگاهی هستیم. به خاطر تعلقات خود کسی را به اوج نبریم و به خاطر اختلاف کسی را به ذلت ننشانیم. رسانه‌های جهاددانشگاهی باید بازتاب‌دهنده چنین رویکردی باشند. 

رئیس جهاددانشگاهی با تأکید بر این‌که از وجود جوانان پرشور جهادی در این نهاد انقلابی انرژی می‌گیرد، ادامه داد: از نظر مدیریتی، تمام مجموعه‌های رسانه‌ای این نهاد یعنی ایسنا، ایکنا، بازارکار و سیناپرس باید مشمول توجه و اقدامات رفاهی و سازمانی یکسان باشند. همه اعضای این نهاد باید به دنبال آشنایی با یکدیگر باشند و باید ارتباط میان نهادهای رسانه‌ای جهاد، تقویت شود و از ظرفیت یکدیگر بهره گیرند.

وی در بخشی از سخنانش با اشاره به اینکه مسیر رشد و پیشرفت در جهاددانشگاهی برای همه باز است افزود: در جهاددانشگاهی مدیران و رؤسایی حضور دارند که از دوران دانشجویی وارد جهاد شده و اکنون به جایگاه‌های بالایی رسیده‌اند که گواهی بر این حقیقت است.

وی همچنین با بیان اینکه امروز آرامش و پرهیز از تنش در محیط کاری ضرورتی جدی است عنوان کرد: بی‌احترامی و بی‌ادبی سلامت جسمی و روانی را تهدید می‌کند، در حالی که ادب و احترام فضای سازمان را دلنشین و سازنده می‌سازد.

ارسال نظرات