نشست تخصصی فرصت های اشتغال و کارآفرینی در صنعت ورزش با حضور شش نفر از دست اندرکاران صنعت ورزش از ساعت 16 الی 18 روز شنبه یازدهم مهر 1405 در تهران برگزار می شود علاقه مندان برای حضور دراین نشست با تلفن 09395215360 تماس حاصل نمایند.

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۷۲۹۱۶

انتقاد از صف تسهیلات ازدواج 11 هزار نفری در لرستان

انتقاد از صف تسهیلات ازدواج 11 هزار نفری در لرستان
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان از شرایط و نحوه پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان انتقاد دارد.
شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۸

به گزارش بازارکار لرستان، فرهاد دیناروند در نشست گفتمان رسانه‌ای ازدواج و جوانی جمعیت که 15 شهریور برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه روند پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در لرستان مناسب نیست و برخی بانک‌ها با وجود داشتن اعتبار کافی، تسهیلات را پرداخت نمی‌کنند که این مسئله موجب افزایش صف انتظار متقاضیان و نارضایتی زیادی شده است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون بالغ‌بر 11 هزار نفر از جوانان استان در صف دریافت تسهیلات ازدواج قرار دارند. بارها با استاندار در این خصوص صحبت داشته و در جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان و همچنین شورای هماهنگی بانک‌های استان موضوع را مطرح کرده‌ایم و می‌طلبد که بانک‌ها اهتمام بیشتری برای پرداخت این تسهیلات داشته باشند.

 

دیناروند افزود: میزان پرداختی تسهیلات ازدواج و فرزندآوری برخی بانک‌ها راضی‌کننده‌ نیست اما بعضی بانک‌ها در پرداخت این تسهیلات عملکرد خوبی داشته‌اند و امیدواریم همین روند را ادامه دهند.

ارسال نظرات

captcha