بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۳۰۰۸

مطالبه‌های مهم استاندار ایلام از شرکت ملی نفت و ایمیدرو

استاندار ایلام در دیدار با معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خواستار آغاز عملیات اجرایی میادین نفتی آذر و چنگوله شد و در دیداربا رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی گفت: سرمایه‌گذاری مجموعه بزرگ ایمیدرو در استان به ویژه در حوزه معادن و مشارکت در در توسعه شرکت‌های مرتبط راهگشا خواهد بود.
سه‌شنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰

 

 

به گزارش بازارکار از ایلام، دکتر احمد کرمی در ادامه‌ی رایزنی‌های خود در دیدار با «حمید بورد» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خواستار مشارکت وزارت نفت در حوزه‌های زیرساختی استان از جمله راه شد و بر تسریع در آغاز عملیات اجرایی میادین نفتی اذر و چنگوله و میادین گازی بانکول، باباقیر و سمند تأکید کرد.

وی از مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برای بازدید میدانی از استان و میادین ذکر شده دعوت کرد.

در پایان مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نسبت به درخواست‌های استاندار ایلام قول پیگیری و مساعدت لازم را داد.

استاندار ایلام همچنین با محمد آقاجانلو، معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

استاندار ایلام در این دیدار خواستار سرمایه‌گذاری مجموعه بزرگ ایمیدرو در استان به ویژه در حوزه معادن و مشارکت در در توسعه شرکت‌های مرتبط شد.

به گزارش بازار کار به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام در پایان رئیس هیئت عامل ایمیدرو علاوه بر اینکه نسبت به درخواست‌های استاندار قول پیگیری و مساعدت لازم را داد، گفت که در آینده‌ای نزدیک برای بازدید از ظرفیت‌های استان در حوزه معدن و صنایع معدنی به ایلام سفر خواهد کرد.

ارسال نظرات