بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۳۳۴۹

۵۰ درصد حوادث حوزه کار در کارگاه‌های ساختمانی اتفاق می‌افتد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان گفت: ۵۰ درصد حوادث حوزه کار همچنین ۵۰ درصد فوتی‌ها در کارگاه های ساختمانی اتفاق می‌افتد.
دوشنبه ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳

 

علی لقمانی با بیان اینکه کارگاه‌های ساختمانی از نظر شدت حوادث و هم از نظر تعداد حوادث جزء پر ریسک‌ترین کارگاه‌ها هستند، اظهار کرد: ۵۰ درصد حوادث حوزه کار مربوط به کارگاه های ساختمانی است و همچنین ۵۰ درصد فوتی‌ها هم در همین کارگاه های ساختمانی اتفاق می‌افتد و لذا رعایت نکات ایمنی در این کارگاه‌ها بسیار مهم است.

وی از کاهش ۴۵ درصدی حوادث ناشی از کار در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۲۹ حادثه کارگاهی داشتیم که ۱۶ مورد منجر به فوت شد؛ البته ۹ مورد از فوتی ها مربوط به کارگاه‌های ساختمانی بود؛ در نیمه نخست سال جاری نیز ۲۳ حادثه داشتیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان ادامه داد: ۱۱ مورد از حوادث کارگاهی نیمه نخست سال جاری مربوط به کارگاه های ساختمانی است؛ همچنین یک فوتی مربوط به حوادث کارگاهی داشتیم که در کارگاه‌های ساختمانی بود.

 

ارسال نظرات