بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۳۳۶۹
وزیر آموزش و پرورش در گفتگوی ویژه خبری:

امسال حدود ۲۸ هزار معلم جدید وارد نظام تعلیم و تربیت می‌شوند

وزیر آموزش و پرورش از حذف هزار کلاس کانکسی، افتتاح ۲۴۰۰ مدرسه و توزیع ۲,۲۰۰ میلیارد تومان تجهیزات آموزشی در آستانه سال تحصیلی جدید خبر داد.
سه‌شنبه ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹

به گزارش بازارکار از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی در گفت‌وگوی ویژه خبری با تشریح سیاست‌ها و برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: آغاز سال تحصیلی یکی از سخت‌ترین پروژه‌های اجرایی کشور است. از ۱۵ مهر سال گذشته برنامه‌ریزی برای بازگشایی مدارس آغاز شد و تاکنون ۲۱ محور در قالب ۸ راهبرد را برای آغاز پرشور و بی دغدغه سال تحصیلی دنبال کرده ایم که  چاپ و توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب درسی در مدارس، یکی از آن هاست.

وی با بیان اين‌که دولت، توسعه عدالت آموزشی را در اولویت خود قرار داده، افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای حذف هزار کلاس درس کانکسی با حداقل ۱۰ دانش‌آموز، پای کار آمده و بنیاد مستضعفان نیز برای حذف مدارس سنگی همکاری داشته است.

 کاظمی تأکيد کرد: مهر امسال ۲۴۰۰ مدرسه با حضور رئیس‌جمهور رسماً مورد بهره‌برداری  قرار می گیرد.

کاظمی توزیع تجهیزات آموزشی به ارزش ۲,۲۰۰ میلیارد تومان در مناطق هدف و کمتر برخوردار را از اقدامات مهم وزارتخانه دانست و گفت: مدارس به فناوری‌های مدرن اولیه مجهز شده‌اند و برای هر دوره تحصیلی، بسته‌های ویژه ای تدارک دیده شده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وضعیت تأمین نیروی انسانی تصریح کرد: اگرچه همواره با کمبود نیرو مواجهیم ولی خدای را شاکریم که هیچ کلاس درسی بدون معلم نمانده است.

به گفته وی؛ امسال ۲۵ هزار معلم از دانشگاه فرهنگیان و ۱۵ هزار معلم حق‌التدریس جذب آموزش و پرورش شدند.

کاظمی از اعلام نتایج آزمون استخدامی خبرداد و افزود: امسال حدود ۲۸ هزار معلم جدید وارد نظام تعلیم و تربیت می‌شوند.

 

ارسال نظرات