سالروز ولادت امام حسن عسکری ( ع ) مبارک باد

      

از معاشرت با عیب جویان مردم بپرهیز،زیرا همنشین این گونه افراد از عیب جویی آنان در امان نیست. امام علی ( ع )

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۳۸۸۱
استاندار تأکید کرد:

رسانه‌ها موجب اصلاح و بهبود عملکرد‌ها می‌شوند/ ضرورت آموزش خبرنگاران در حوزه‌های تخصصی

استاندار ایلام گفت: رسانه‌ها با تخصصی شدن هم می‌توانند نقدهای سازنده‌تری ارائه دهند و هم بهتر مسائل صنفی خود را حل کنند.
پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۹

 

احمد کرمی عصر امروز پنج‌شنبه ۱۷ مهر، با حضور در جمع خبرنگاران شرکت‌کننده در دوره آموزشی گزارش نویسی، در دانشگاه پیام‌نور ایلام، اظهار کرد: در مسیر توسعه استان، نقش دانشگاهیان، نخبگان و خبرنگاران بسیار تعیین‌کننده است و باید از ظرفیت علمی و تخصصی آنان در تصمیم‌سازی‌ها بهره گرفته شود.

وی گفت: در جلسات مدیریتی استان تأکید کرده‌ام که حضور استادان دانشگاه و کارشناسان متخصص در هر کارگروه الزامی است، چرا که تحلیل‌ها و تصمیم‌های علمی می‌تواند از بسیاری مشکلات و هزینه‌های اضافی جلوگیری کند.

استاندار ایلام با اشاره به اهمیت آموزش‌های تخصصی در حوزه رسانه گفت: دوره‌های آموزشی مانند این کارگاه می‌تواند به ارتقای سواد رسانه‌ای، مهارت‌های خبری و نگاه تحلیلی خبرنگاران کمک کند. امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند نقد‌های تخصصی و کارشناسی هستیم تا رسانه‌ها بتوانند نقش واقعی خود را در شفاف‌سازی و اصلاح روند‌ها ایفا کنند.

کرمی با تاکید بر اجرای دوره‌های آموزشی لازم برای خبرنگاران در حوزه‌های تخصصی، گفت: چنین روندی حتی می‌تواند حل مشکلات صنفی خبرنگاران را آسان‌تر کند.

وی تصریح کرد: ملاک اعتماد مردم به رسانه‌ها، صداقت، صحت و تخصص‌گرایی است. خبرنگاری حرفه‌ای باید هم از نظر محتوایی و هم از نظر اخلاق رسانه‌ای شفاف باشد تا اثرگذاری اجتماعی آن چند برابر شود.

استاندار ایلام با تأکید بر لزوم هم‌افزایی رسانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی گفت: رسانه‌ها می‌توانند در مسیر حل مسائل استان یار و همراه دولت باشند. نقد‌های منصفانه نه‌تنها مانع پیشرفت نیست بلکه موجب اصلاح و بهبود عملکرد‌ها می‌شود.

کرمی ادامه داد: ایجاد فضای گفت‌و‌گو میان نخبگان، دانشگاهیان و رسانه‌ها می‌تواند به توسعه فرهنگی و اجتماعی استان کمک کند و زمینه را برای جلب مشارکت عمومی در مسیر پیشرفت فراهم سازد.

برگزاری چهار دوره آموزشی مقدماتی برای توانمندسازی فعالان رسانه‌ای استان

به گزارش بازار کار از ایلام، در راستای ارتقای سطح دانش و مهارت‌های حرفه‌ای فعالان رسانه‌ای استان، تاکنون چهار دوره آموزشی در حوزه‌های خبرنویسی، گزارش‌نویسی، ویراستاری در رسانه و مصاحبه برگزار شد.

این دوره‌ها با همکاری معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حمایت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام برگزار شده و  بیش از ۴۰ نفر از فعالان رسانه‌ای و مدیران رسانه‌ها در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند.

این دوره‌ها توسط اساتید معرفی‌شده از سوی دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها برای وبا کیفیت آموزشی مطلوبی برگزار شده و پس از پایان دوره‌ها، آزمون نهایی توسط معاونت مطبوعاتی برگزار خواهد شد و به پذیرفته‌شدگان گواهینامه رسمی اعطا می‌شود وپس از اتمام دوره‌های مقدماتی، برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های پیشرفته آموزشی در دستور کار قرار دارد که زمان و جزئیات آن از طریق روابط عمومی خانه مطبوعات اعلام خواهد شد.

 

ارسال نظرات