دانستن کافی نیست، باید به دانسته های خود عمل کنید.

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۴۱۸۵

تهدیدهای سه‌گانه علیه «طلای سرخ ایران»

تهدیدهای سه‌گانه علیه «طلای سرخ ایران»
ایسنا/خراسان رضوی رئیس میز زعفران سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: خشکسالی، زمین‌های کوچک و غیبت برند ملی از تهدیدهای سه‌گانه علیه «طلای سرخ ایران» است.
دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱

رامین اسمی، در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص موانع ثبت برند ملی زعفران ایران و مشکلات اداری و مالی آن، اظهار کرد: مراحل ثبت برند ملی زعفران در حال انجام است، اما مشکلاتی مانند واریز پول و امور اداری همچنان وجود دارند. برای اطلاع دقیق‌تر از روند این پروژه باید از صادرکنندگان و متخصصان در این زمینه مشورت گرفته شود. ضرورت دارد که برند ملی برای زعفران ایران ایجاد شود.

وی با بیان اینکه ثبت برند ملی برای زعفران ضروری است، ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از مرحله تولید در زمین‌های کشاورزی تا عرضه در بازار در کنار کشاورزان است اما ثبت برند ملی موضوعی است که بیشتر به صادرکنندگان مرتبط می‌شود و باید تلاش کرد تا برند ملی به عنوان نشان معتبر جهانی شناخته شود.

وی افزود: مخالف نامگذاری و برند جداگانه نیستیم اما هدف از ایجاد یک برند ملی این است که در بازارهای بین‌المللی یک برند واحد برای زعفران ایران معرفی شود تا رقابت‌های منفی در میان تجار وجود نداشته باشد و محصولات به طور یکپارچه صادر شوند.

چالش‌های موجود در قیمت‌گذاری زعفران ایران

اسمی یکی از مشکلات حوزه زعفران ایران را قیمت‌گذاری دانست و بیان کرد: ایران بزرگترین صادرکننده زعفران در جهان است. متاسفانه با وجود صادرات بالا و تامین عمده نیاز بازار زعفران جهانی ایران نقشی در تعیین قیمت این محصول ندارد. این امر به دلیل مشکلات تجاری و اختلافات میان صادرکنندگان است که ایران در فرآیند قیمت‌گذاری نهایی تاثیر زیادی نداشته باشد.

وی در خصوص چالش‌های تولید زعفران ایران نیز گفت: بارش‌ها و گرم شدن زمین به خصوص بر پیاز زعفران تأثیر منفی گذاشته‌ است.

رئیس میز زعفران سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: تغییرات اقلیمی تأثیرات زیادی بر کشاورزی به ویژه بر گیاهانی مثل زعفران که به دما وابسته هستند، گذاشته است. در حال حاضر، مطالعاتی در این زمینه انجام شده تا بتوانیم اثرات تغییرات اقلیمی را کاهش دهیم و عملکرد کشاورزان را بهبود ببخشیم. یکی از اقدامات مهم در حال انجام، توسعه آموزش‌های کشاورزان است. امیدواریم با آموزش‌های بیشتر و انتقال تجربیات کشاورزان موفق، بهره‌برداران بتوانند به سطح بالاتری از تولید زعفران دست پیدا کنند.

ارسال نظرات