نشست تخصصی فرصت های اشتغال و کارآفرینی در صنعت ورزش با حضور شش نفر از دست اندرکاران صنعت ورزش از ساعت 16 الی 18 روز شنبه یازدهم مهر 1405 در تهران برگزار می شود علاقه مندان برای حضور دراین نشست با تلفن 09395215360 تماس حاصل نمایند.

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۴۲۴۶

تولید ملی با رنگ و بوی فرهنگ؛ حمایت قضایی از طراحان لباس ایرانی

تولید ملی با رنگ و بوی فرهنگ؛ حمایت قضایی از طراحان لباس ایرانی
در راستای حمایت از تولید ملی و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، رئیس‌کل دادگستری آذربایجان‌غربی با تأکید بر نقش مهم طراحان در حفظ هویت فرهنگی پوشاک ایرانی، از تعامل قوه قضاییه با فعالان این حوزه خبر داد و بر لزوم طراحی لباس‌هایی متناسب با ارزش‌های تاریخی، مذهبی و اجتماعی کشور تأکید کرد.
سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۸

ناصر عتباتی، رئیس‌کل دادگستری آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم اظهار کرد: دستگاه قضایی همواره حامی تولیدکنندگان و طراحان متعهد داخلی است و در مسیر توسعه تولید ملی و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، مشکلات و مسائل آن‌ها را پیگیری می‌کند.

وی افزود: طراحی، دوخت و عرضه پوشاک باید با توجه به جایگاه تاریخی، ملی، مذهبی و اجتماعی ایران انجام شود و از طراحان و هنرمندان خواست با حضور فعال خود، به ارتقای کیفیت و اصالت پوشاک ایرانی کمک کنند.

عتباتی با اشاره به اینکه عفاف، حجاب و احترام به جایگاه زنان در فرهنگ ایرانی-اسلامی ریشه‌های عمیق تاریخی و تمدنی دارد، بیان کرد: این ارزش‌ها در متون و ادبیات ما همواره جایگاه ویژه‌ای داشته‌اند و امروز وظیفه ماست که آن‌ها را در جامعه نهادینه کنیم.

وی ادامه داد: باید با برنامه‌ریزی دقیق، مفاهیم فرهنگی عفاف و پوشش ایرانی-اسلامی را به نسل جوان منتقل کنیم تا این اصول به عنوان انتخابی آگاهانه، فرهنگی و زیبا در میان مردم پذیرفته شود.

رئیس‌کل دادگستری آذربایجان‌غربی از طراحان دعوت کرد که ارتباط خود را با دستگاه قضایی بیشتر کنند، چرا که تعامل میان فعالان حوزه طراحی و تولید با قوه قضاییه می‌تواند به رفع موانع حقوقی و تسهیل فعالیت‌های قانونی آن‌ها کمک کند.

وی گفت: همه دستگاه‌ها باید تلاش کنند شرایطی فراهم شود تا مردم بتوانند پوشاک و سایر نیازهای اولیه خود را با کیفیت بالا، قیمت مناسب و متناسب با شأن جامعه اخلاقی و اسلامی ایران تهیه کنند.

ارسال نظرات

captcha