بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۴۴۷۲
قائم‌مقام رئیس جهاددانشگاهی:

جهاددانشگاهی به کمک دولت برای عبور از چالش‌های اقتصادی می‌آید

جهاددانشگاهی به کمک دولت برای عبور از چالش‌های اقتصادی می‌آید
قائم‌مقام رئیس جهاددانشگاهی تأکید کرد: بخشی از ظرفیت‌های علمی و فناورانه جهاد می‌تواند دولت و سازمان برنامه و بودجه را در مدیریت بهتر ناترازی‌ها و عبور از چالش‌های اقتصادی یاری کند.
شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۳

به گزارش بازارکار از روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر سید عبدالحمید احمدی قائم‌مقام رئیس جهاددانشگاهی و معاون پشتیبانی و مدیریت منابع این نهاد، در بازدید از نمایشگاه گزیده‌ای از دستاوردهای شاخص علمی و فناورانه این نهاد که صبح امروز (شنبه ۱۰ آبان‌ماه) با حضور دکتر سید حمید پورمحمدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، دکتر علی منتظری رئیس جهاددانشگاهی و جمعی از معاونان و مدیران ارشد دو مجموعه در محل سازمان برنامه و بودجه کشور افتتاح شد، گفت: در این نمایشگاه، دستاوردهای شاخص جهاددانشگاهی در حوزه‌های فنی و مهندسی، سلامت، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم انسانی و اجتماعی، و همچنین آموزش و فرهنگ ارائه شده است.

*برگزاری نشست‌های تخصصی هم‌زمان با نمایشگاه

دکتر احمدی ادامه داد: این نمایشگاه به‌مدت سه روز در محل سازمان برنامه و بودجه برپاست و مدیران و کارشناسان این سازمان، به همراه مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی کشور، از آن بازدید خواهند کرد. همچنین در این مدت، پنل‌ها و نشست‌های تخصصی با حضور صاحب‌نظران، پژوهشگران، محققان طرح‌ها و مدیران سازمان برنامه و بودجه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به دستور رئیس سازمان برنامه و بودجه اظهار کرد: طبق دستور دکتر پورمحمدی، مقرر شده است هم‌زمان با نمایشگاه، نشست‌های تخصصی میان مدیران سازمان برنامه و بودجه، مدیران و کارشناسان جهاددانشگاهی و معاونان طرح و برنامه دستگاه‌های اجرایی برگزار شود تا ضمن ارائه دستاوردهای شاخص، هماهنگی‌ها و توافقات لازم برای استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های جهاد در جهت حل مسائل و چالش‌های کشور انجام گیرد.

*تقویت همکاری جهاددانشگاهی و سازمان برنامه و بودجه

قائم‌مقام رئیس جهاددانشگاهی گفت: هدف از این نشست‌ها ایجاد ارتباط و همکاری نزدیک‌تر میان جهاددانشگاهی و سازمان برنامه و بودجه و سایر دستگاه‌های اجرایی است. هر یک از طرح‌های ارائه‌شده در این نمایشگاه می‌تواند در کاهش یا حل مشکلات کشور در بخش‌های مختلف مؤثر باشد و امیدواریم این رویداد زمینه‌ساز تعامل و همکاری‌های گسترده‌تر شود.

وی افزود: در شرایطی که مقامات ارشد دولت از جمله رئیس‌جمهور و معاون اول درباره چالش‌ها و ناترازی‌های اقتصادی کشور سخن گفته‌اند، بخشی از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی می‌تواند به دولت، دستگاه‌های اجرایی و سازمان برنامه و بودجه کمک کند تا با مدیریت مؤثرتر از این چالش‌ها عبور کنند.

*دستاوردهای جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف

دکتر احمدی در پاسخ به پرسشی درباره مهم‌ترین نقاط قوت جهاددانشگاهی و نقش آن در خودکفایی کشور گفت: در حوزه فنی و مهندسی، چند طرح شاخص در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر، صنعت حمل‌ونقل و پروژه‌های مرتبط با صنعت نفت ارائه شده است. در حوزه کشاورزی نیز طرح‌هایی در زمینه استفاده بهینه از منابع آب، تولید آفت‌کش‌ها و کودهای گیاهی و همچنین واکسن‌های دامی مورد توجه قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در بخش علوم انسانی و اجتماعی، جهاددانشگاهی طرح‌های مهمی را برای تحلیل و بهبود شرایط اجتماعی کشور اجرا کرده که می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌سازی‌های ملی مورد استفاده قرار گیرد. همچنین در حوزه فرهنگی و به‌ویژه در فضای دانشجویی، پیشنهادهای کاربردی و قابل‌اجرا ارائه شده است.

*امیدواری برای عملیاتی شدن طرح‌ها

قائم‌مقام رئیس جهاددانشگاهی در پایان ابراز امیدواری کرد؛ نمایشگاه دستاوردهای جهاددانشگاهی بتواند زمینه گفت‌وگو، تفاهم و اجرایی‌شدن بخش عمده‌ای از این طرح‌ها را فراهم کند تا از ظرفیت‌های علمی و فناورانه کشور در مسیر حل مشکلات و ارتقای خودکفایی ملی استفاده شود.

این نمایشگاه تا ۱۲ آبان‌ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۸ تا ۱۶ در سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار می‌شود.

در این نمایشگاه، دستاوردهایی از حوزه‌های فنی و مهندسی، پزشکی و سلامت، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم انسانی و اجتماعی، فرهنگی و آموزشی به نمایش گذاشته شده و فناوران و پژوهشگران جهاددانشگاهی به معرفی آخرین نوآوری‌ها و محصولات خود می‌پردازند.

همزمان با برپایی نمایشگاه، نشست‌های تخصصی در موضوعات کلیدی مورد نیاز کشور برگزار می‌شود.

ارسال نظرات