بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۷۴۶۰۳

بخش ساختمانی در صدر جدول حوادث ناشی از کار گارگران

بخش ساختمانی در صدر جدول حوادث ناشی از کار گارگران
مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گیلان گفت: عمده حوادث کار در گیلان مربوط به بخش ساختمانی است
پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱

 

علی لقمانی در جمع خبرنگاران گزارشی از عملکرد کمیته بدوی مشاغل سخت و زیان‌آور ارائه داد و بیان کرد: سال گذشته سه هزار و ۱۹۲ پرونده در کمیته بدوی بررسی شد و در هفت‌ماهه نخست امسال این رقم به یک‌هزار و ۶۱۱ پرونده رسیده است. همچنین تعداد اعتراضات بررسی‌شده در کمیته تجدیدنظر طی پارسال ۸۸۵ پرونده بود و امسال تا پایان مهر ۵۵۸ پرونده مورد بررسی قرار گرفته است.

وی درخصوص معرفی کارفرمایان به مراجع قضایی برای احقاق حقوق و مزایای کارگران، گفت: سال گذشته ۷۰ کارفرما به مراجع قضایی معرفی شدند و در هفت‌ماهه نخست امسال این تعداد به هشت کارفرما کاهش یافته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان یادآور شد: عمده حوادث مربوط به بخش ساختمانی است و سیاست استان بر آن است که کارفرمایان این بخش که مقررات را رعایت نمی‌کنند به مراجع قضایی معرفی شوند، در حالی‌که واحدهای تولیدی از طریق مذاکره و برگزاری جلسات توجیه می‌شوند.

وی به اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و وضعیت بیمه بیکاری اشاره کرد و افزود: در سال جاری هفت طرح طبقه‌بندی توسط همکاران بررسی و ۴۹ گزارش اجرایی در این زمینه تهیه شده است. همچنین تعداد افراد تحت پوشش بیمه بیکاری از ۶ هزار و ۶۶۰ نفر در سال گذشته به ۶ هزار و ۹۳۵ نفر تا پایان مهر امسال افزایش یافته است.

لقمانی با تأکید بر تحقق اهداف برنامه‌ای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خاطرنشان کرد: بررسی آمار عملکرد شش‌ماهه روابط کار نشان می‌دهد که تقریباً تمامی برنامه‌های ابلاغی وزارتخانه به جز ارزیابی گزارش حوادث ناشی از کار تحقق صددرصدی داشته است.

 

ارسال نظرات