بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۷۵۱۱۰
سمیه گلپور:

️چانه‌زنی‌ها برای افزایش حق‌مسکن بی‌فایده است!

️چانه‌زنی‌ها برای افزایش حق‌مسکن بی‌فایده است!
سمیه گلپور، رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگری ایران در گفت‌و‌گو با اصفهان زیبا گفت: از فروردین ۱۴۰۴، حق مسکن کارگری که در سال ۱۴۰۲ به مبلغ ۹۰۰ هزار تومان در شورای عالی کار تصویب شده بود، بدون هیچ افزایشی باقی مانده است.
شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷

سمیه گلپور، رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگری ایران در گفت‌و‌گو با اصفهان زیبا گفت: از فروردین ۱۴۰۴، حق مسکن کارگری که در سال ۱۴۰۲ به مبلغ ۹۰۰ هزار تومان در شورای عالی کار تصویب شده بود، بدون هیچ افزایشی باقی مانده است. این مبلغ که در سال ۱۴۰۲ به عنوان کمکی برای تأمین هزینه‌های مسکن خانواده‌های کارگری تعیین شده بود، در حال حاضر و تا ماه نهم سال ۱۴۰۴ همچنان ثابت مانده و هیچ‌گونه افزایشی نداشته است، در حالی که تورم در کشور حدود ۵۰ درصد است.

وی افزود: به دلیل ناتوانی مردم در تأمین مسکن مناسب، بسیاری از آنها لوازم خانگی خود را در کانتینر‌های اطراف شهر نگهداری می‌کنند تا بتوانند در خانه‌های کوچک ۲۰ تا ۳۰ متری زندگی کنند. این افراد مجبورند خانه‌هایی را کرایه کنند که در آنها وسط خانه تیغه کشیده شده است، به‌طوری‌که چند خانواده در یک فضا زندگی می‌کنند و این امر باعث از بین رفتن حرمت و ارزش‌های خانواده می‌شود.

برچسب ها:

ارسال نظرات