میلاد بانوی روشنی و مهر، حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) بر تمامی شیعیان مبارکباد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۵۵۲۸
قائم‌مقام رئیس جهاددانشگاهی:

هوش مصنوعی پیشران تحول در صنایع فرهنگی کشور است

دوشنبه ۰۸ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۵

قائم‌مقام رئیس و معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی با اشاره به راه‌اندازی مرکز راهبری پژوهش و پیشرفت هوش مصنوعی در این نهاد، تأکید کرد که این مرکز می‌تواند نقش مؤثری در تقویت توان فناورانه کشور و توسعه همکاری‌های بین‌دستگاهی در حوزه صنایع فرهنگی ایفا کند.

به گزارش، بازارکار چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی، روز یکشنبه ۷ دی‌ماه با حضور دکتر سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و جمعی از مسئولان علمی و فناورانه کشور افتتاح شد.

در این مراسم، دکتر سیدعبدالحمید احمدی ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه، این رویداد را فرصتی مناسب برای معرفی ظرفیت‌های تخصصی و فناورانه پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی دانست و اظهار کرد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند زمینه تعامل و همکاری گسترده‌تر میان جهاددانشگاهی و دستگاه‌های مختلف کشور، به‌ویژه در حوزه هوش مصنوعی و صنایع فرهنگی را فراهم کند.

وی با اشاره به جایگاه هوش مصنوعی به‌عنوان یک واقعیت انکارناپذیر در عرصه فناوری افزود: جهاددانشگاهی با توجه به مأموریت‌های علمی و فناورانه خود، به‌تازگی مرکز راهبری پژوهش و پیشرفت هوش مصنوعی را راه‌اندازی کرده است تا از این ظرفیت نوین در مسیر حل مسائل کشور بهره‌برداری شود.

قائم‌مقام رئیس جهاددانشگاهی با تأکید بر سابقه این نهاد در حوزه‌های تخصصی و فناوری تصریح کرد: امیدواریم فعالیت‌های پژوهشی این مرکز بتواند زمینه استفاده مؤثر از هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه صنایع فرهنگی را فراهم کرده و به ارتقای توان فناورانه کشور کمک کند.

دکتر احمدی همچنین با اشاره به تأکید معاون اول رئیس‌جمهور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی گفت: حمایت‌های صورت‌گرفته در سطح دولت، انگیزه مضاعفی برای توسعه فعالیت‌های فناورانه و گسترش همکاری‌ها با دستگاه‌های اجرایی ایجاد کرده است.

وی افزود: جهاددانشگاهی آمادگی دارد ظرفیت‌های تخصصی و فناورانه خود را در اختیار دستگاه‌های مختلف، به‌ویژه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرار دهد و تعاملات مشترک را توسعه بخشد.

در پایان این مراسم، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به همراه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از بخش‌های مختلف نمایشگاه بازدید کردند و با دستاورد‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق آشنا شدند.

چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی با محورهایی، چون هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال، فین‌تک، بازی‌سازی، آموزش، انیمیشن و تولید محتوا تا ۹ دی‌ماه، هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۷ میزبان علاقه‌مندان است.

ارسال نظرات