بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۶۲۸۱

ضرورت حمایت صنایع از تولیدات دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه

ضرورت حمایت صنایع از تولیدات دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه
مشاور آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان شرقی تأکید کرد: انتظار داریم صنایع، کارفرمایان و ارگان‌های مختلف با بازدید از این غرفه‌ها، با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های این دانش‌آموزان آشنا شوند و در حوزه اشتغال و حمایت‌های اقتصادی از آنان پشتیبانی کنند. امیدواریم با بهره‌گیری از چنین فرصت‌هایی، زمینه اشتغال پایدار و دستیابی به درآمد برای دانش‌آموزان پس از فارغ‌التحصیلی فراهم شود.
جمعه ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰

سعید کیان مهر ۸ اسفند با حضور در غرفه بازار‌کار در نمایشگاه مشاغل خرد و خانگی تبریز با اشاره به برپایی غرفه دست‌سازه‌ها و تولیدات دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه، اظهار کرد: در این غرفه آثار و تولیدات دانش‌آموزانی عرضه شده است که در زمره جامعه هدف آموزش و پرورش استثنایی قرار دارند؛ دانش‌آموزانی که کم‌بینا، نابینا، کم‌شنوا، ناشنوا، دارای مشکلات جسمی-حرکتی یا کم‌توان ذهنی هستند و در برخی موارد با چند معلولیت یا انواع سندروم‌ها مواجه‌اند.
وی افزود: این دانش‌آموزان علاوه بر دریافت محتوای آموزشی متناسب با شرایط خود، در حوزه مهارت‌آموزی نیز آموزش می‌بینند. به‌گونه‌ای که با هدف آماده‌سازی برای اشتغال پس از فراغت از تحصیل، مجموعه‌ای از مهارت‌های شغلی در مدارس به آنان آموزش داده می‌شود که نتیجه آن تولید محصولات و دست‌سازه‌هایی است که قابلیت عرضه در بازار را دارد.
کیان‌مهر با بیان اینکه هدف از ایجاد این غرفه، معرفی توانمندی‌های دانش‌آموزان به صاحبان صنایع، کارفرمایان، بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی است، تصریح کرد: بسیاری از تولیداتی که دانش‌آموزان ما در مدارس انجام می‌دهند، در صورت حمایت، می‌تواند بخشی از بازار را به خود اختصاص دهد. با این حال، به دلیل کمبود فرصت‌های ارائه و معرفی، این توانمندی‌ها کمتر دیده شده‌اند.
مشاور آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان شرقی همچنین به دشواری‌های کار در این حوزه اشاره کرد و گفت: فعالیت در آموزش و پرورش استثنایی از تخصصی‌ترین و در عین حال دشوارترین حوزه‌های نظام آموزشی است. کار با این دانش‌آموزان علاوه بر دانش تخصصی، نیازمند صبر، عشق و علاقه فراوان است، چرا که شیوه‌های یادگیری آنان با دانش‌آموزان عادی تفاوت دارد.
وی افزود: حتی در میان گروه‌های مختلف دانش‌آموزان استثنایی نیز روش‌های انتقال مطلب متفاوت است؛ برای نمونه، دانش‌آموزان نابینا از خط بریل و دانش‌آموزان ناشنوا از زبان اشاره استفاده می‌کنند. تمامی افرادی که در این حوزه فعالیت دارند، بدون استثنا متخصص و توانمند در رشته خود هستند، اما چالش‌های موجود تنها با حمایت همه‌جانبه نهادها و ارگان‌های مسئول در زمینه معرفی، آموزش و اشتغال این دانش‌آموزان برطرف خواهد شد.

انتهای پیام

ارسال نظرات