بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
کد خبر : ۱۷۶۶۴۶
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان:

نرخ بیکاری آذربایجان شرقی ۷.۱ درصد است

نرخ بیکاری آذربایجان شرقی ۷.۱ درصد است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: سال گذشته نرخ بیکاری در آذربایجان شرقی ۷.۱ درصد بود که در مقایسه با میانگین کشوری ۷.۸ درصد، آمار استان در وضعیت مطلوب‌تری قرار داشت.
پنجشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۸

بهزاد غفاری در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت تعامل میان ارکان تولید اظهار کرد: سه جانبه‌گرایی میان کارفرمایان، کارگران و اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان سه ضلع یک مثلث، مبنای اصلی فعالیت‌های ماست. در این راستا تلاش کرده‌ایم با حرکت به سمت نخبه‌پروری، قدم‌های موثری در جهت اشتغال نخبگان برداریم.
وی از راه‌اندازی سامانه آنلاین جهت شفاف‌سازی امور خبر داد و افزود: این سامانه با هدف بازگو کردن مشکلات توسط کارگران و تعاون‌گران طراحی شده است. برای اولین بار، طرح «دوشنبه‌های کار و تولید» در استان پیاده‌سازی شده که طی آن، ما به صورت مستقیم به سمت کارگران و کارفرمایان می‌رویم تا از نزدیک برای حل مشکلات اشتغال و مسائل فنی و حرفه‌ای اقدام کنیم.
وی ادامه داد: در حوزه مشاغل خانگی، سال گذشته بالغ بر ۲۸۲ میلیارد تومان وام پرداخت شد که این تسهیلات در سال جاری با افزایش ۳۰ درصدی همراه خواهد بود.
غفاری تصریح کرد: در بخش تعاون، رویکرد ما حرکت به سمت تعاونی‌های طلاگیر جهت جذب سرمایه‌گذاری است. ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم و تشکیل تعاونی‌های محله‌محور به ما ابلاغ شده که با جدیت در سال جاری این مسیر را پیش می‌بریم.
وی با اشاره به نظارت بر عملکرد تعاونی‌ها و رسیدگی به پرونده‌های کارگری گفت: تاکنون ۲۱ تعاونی مورد حسابرسی دقیق قرار گرفته‌اند. ما بر وجود مشکلاتی در برخی تعاونی‌ها واقف هستیم و تلاش برای حل آن‌ها ادامه دارد پرونده‌های مربوط به طرح طبقه‌بندی مشاغل و حوزه‌های روابط کار با سرعت بیشتری در حال پیگیری و پیشروی است.

آسیب ۲۸۶ واحد تولیدی استان در پی جنگ

دبیر اجرایی خانه کارگر آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به تبعات اقتصادی اخیر، از آسیب به ۲۸۶ واحد صنفی و تولیدی استان در جریان جنگ تحمیلی سوم خبر داد و بر لزوم حمایت فوری برای جلوگیری از بیکاری کارگران تاکید کرد.
کریم صادق‌زاده تبریزی افزود: افزایش ۶۰ درصدی حقوق کارگران قدمی بسیار مهم و رو به جلو است که جای قدردانی دارد، اما نکته کلیدی این است که این افزایش دستمزد باید با کنترل دقیق تورم همراه باشد تا کارگران بتوانند تاثیر آن را در معیشت خود لمس کنند؛ چرا که بدون مهار تورم، قدرت خرید این قشر بهبود نخواهد یافت.

انتهای پیام

ارسال نظرات

captcha