بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
کد خبر : ۱۷۶۷۵۱
دیدار استانداران ایلام و واسط عراق در جهت توسعه همکاری‌های مشترک

از تشکیل کارگروه پیگیری مبادلات اقتصادی، کشاورزی، فنی و مهندسی تا کارگروه اربعین

شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۳

استانداران ایلام و واسط بر تشکیل کارگروه پیگیری مبادلات اقتصادی، کشاورزی، فنی و مهندسی و گردشگری و صنایع‌دستی و کارگروه ویژه اربعین بین دو استان تاکید کردند.

 دکتر احمد کرمی استاندار ایلام در سفر به عراق  وارد استان واسط  شد و مورد استقبال دکتر علی‌حسن سلیمون استاندار این استان قرار گرفت.

نشست با استاندار واسط عراق در راستای توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اربعین از مهم‌ترین محور برنامه سفر استاندار ایلام به استان واسط عراق بود.

در این دیدار دو طرف بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، خدماتی و تجاری در راستای تأمین منافع مشترک تأکید کردند.

استاندار ایلام در این نشست خواستار افزایش سطح مبادلات تجاری و اقتصادی بین دو استان ایلام و واسط عراق به دو برابر در سریعترین زمان ممکن شد.

کرمی همچنین پیگیر ایجاد کنسولگری در استان‌های ایلام و واسط عراق شد و از تشکیل دو کارگروه مشترک بین دو استان (کارگروه پیگیری مبادلات اقتصادی، کشاورزی، فنی و مهندسی و امورات گردشگری، صنایع‌دستی و کارگروه ویژه اربعین) خبر داد.

وی با اشاره به پیش‌بینی تردد بالای زوار از مرز مهران در اربعین پیش‌رو، یادآور شد: در کارگروه اربعین تمهیدات لازم برای تسهیل تردد و خدمات‌رسانی شایسته به زوار اتخاذ خواهد شد.

پیگیری راه‌اندازی بازارچه چنگوله_شهابی، پیگیری و تسهیل در را‌ه‌اندازی منطقه آزاد مهران، پیگیری و عملیاتی کردن مصوبات نشست‌های قبلی و تردد خودرو‌های ساکنین ایلام و واسط بدون پرداخت عوارض گمرکی از جمله دیگر مسایل مورد بحث در این نشست بود.

در این نشست، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام، فرماندار مهران، جمعی از مدیران ستادی استانداری و مدیران دستگاه‌های اجرایی، دکتر عادل محمد رییس مجلس استان واسط، نمایندگان پارلمان عراق، نمایندگان مجلس استانی، معاونین استاندار واسط و فرماندار بدره عراق حضور داشتند.

ارسال نظرات

captcha