بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۷۷۸۷۲
رئیس دانشکده توسعه و کارآفرینی واحد یاسوج:

هدف ما تربیت فارغ‌التحصیلان مهارت‌محور است

یاسوج
جوهری، رئیس دانشکده توسعه و کارآفرینی واحد یاسوج، ظرفیت‌های این استان را بستری مناسب برای شکوفایی مهارت و کارآفرینی دانست و بر نقش آموزش‌های کاربردی در پیوند با بازار کار تأکید کرد.
شنبه ۰۶ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۹

شیوا جوهری، رئیس دانشکده توسعه مهارت و کارآفرینی، در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد، گفت: امروزه دیگر صرف داشتن مدرک تحصیلی کافی نیست؛ آنچه دانشجویان ما به آن نیاز دارند، کسب مهارت‌های عملی و کاربردی است تا بتوانند در راستای ایجاد شغل و کسب درآمد از آنها بهره بگیرند. دانشکده توسعه مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد یاسوج با همین رویکرد تأسیس شده است تا دانشجویان را برای ورود به بازار کار آماده سازد.

جوهری با اشاره به پتانسیل‌های بالای استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه‌های مختلف از جمله کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی، افزود: ما در این دانشکده تلاش می‌کنیم تا با شناسایی این ظرفیت‌ها، دوره‌های آموزشی تخصصی و کاربردی برگزار کنیم که منجر به راه‌اندازی کسب‌وکار‌های موفق و پایدار در منطقه شود. حمایت از دانشجویان کارآفرین و فراهم کردن بستر‌های لازم برای تجاری‌سازی ایده‌های آنان، از اولویت‌های اصلی ماست.

وی در ادامه تصریح کرد: برنامه‌های آموزشی ما تنها به برگزاری کلاس‌های تئوری محدود نمی‌شود، بلکه کارگاه‌های عملی، بازدید از واحد‌های تولیدی و صنعتی و همچنین برگزاری رویداد‌های استارتاپی، از جمله برنامه‌های در نظر گرفته‌شده برای دانشجویان است. هدف ما تربیت فارغ‌التحصیلانی توانمند، خلاق و آماده برای ورود به عرصه کارآفرینی است.

رئیس دانشکده توسعه مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد یاسوج در خصوص همکاری‌های این دانشکده با بخش صنعت و سازمان‌های دولتی بیان داشت: ما به دنبال ایجاد تعاملات سازنده با واحد‌های صنعتی، سازمان‌های دولتی و بخش خصوصی هستیم تا با شناسایی نیاز‌های مهارتی آنها، دوره‌های آموزشی متناسب با این نیاز‌ها را طراحی و اجرا کنیم. این همکاری‌ها علاوه بر ارتقای سطح مهارت دانشجویان، به رفع بخشی از چالش‌های اشتغال در استان نیز کمک خواهد کرد.

جوهری در پایان با ابراز امیدواری نسبت به تبدیل شدن دانشکده توسعه مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد یاسوج به قطبی مهم در زمینه آموزش‌های مهارتی و کارآفرینی در جنوب کشور، خاطرنشان کرد که این مجموعه نقش مؤثری در توسعه اقتصادی منطقه ایفا خواهد کرد.

وی همچنین تأکید کرد: ما آماده پذیرش ایده‌های نو و همکاری با تمامی علاقه‌مندان به حوزه کارآفرینی هستیم تا بتوانیم در کنار هم، آینده‌ای روشن‌تر برای جوانان استان و کشور رقم بزنیم.

خبرنگار: سیده فاطمه محمودی‌نیا

ارسال نظرات

captcha