بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۷۸۸۳۴
رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای:

بنیاد ملی المپیاد‌های مهارتی برای حمایت از نخبگان تشکیل می‌شود

محمدی
رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای از تشکیل بنیاد ملی المپیاد‌های مهارتی برای حمایت از نخبگان خبر داد.
سه‌شنبه ۳۰ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۵

به گزارش بازارکار از خبرگزاری تسنیم از گرگان، غلامحسین محمدی  در اختتامیه چهارمین دوره مسابقات ملی مهارت نوجوانان ایران در گرگان اظهار کرد: مسابقات مهارتی را نباید صرفاً یک رقابت برای کسب عنوان و مدال دانست، بلکه این رویداد‌ها بستری برای کشف ظرفیت‌های انسانی، رشد فناوری و تربیت نیرو‌های متخصص مورد نیاز کشور هستند.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای افزود: هدف اصلی باید ایجاد یک زیست‌بوم پایدار برای پرورش نخبگان مهارتی باشد؛ به گونه‌ای که استعداد‌هایی که امروز در این مسابقات شناسایی می‌شوند، در مسیر رشد حرفه‌ای، نوآوری و فعالیت‌های اقتصادی قرار گرفته و بتوانند در آینده نقش مؤثری در توسعه کشور ایفا کنند.

محمدی با خطاب قرار دادن نوجوانان شرکت‌کننده در این مسابقات گفت: شما باید با تلاش، پشتکار و رویاپردازی برای رسیدن به قله‌های موفقیت حرکت کنید و مسئولان نیز وظیفه دارند زیرساخت‌ها و شرایط لازم را فراهم کنند تا مسیر شکوفایی این استعداد‌ها هموار شود.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تجربه کشور‌های توسعه‌یافته در زمینه توجه به مهارت اظهار کرد: بسیاری از کشور‌هایی که امروز در حوزه اقتصاد، فناوری و صنعت جایگاه بالایی دارند، بخش مهمی از این موفقیت را از مسیر تربیت نیروی انسانی ماهر و سرمایه‌گذاری بر آموزش‌های مهارتی به دست آورده‌اند.

وی ادامه داد: ایران نیز برای دستیابی به توسعه پایدار نیازمند توجه جدی به مهارت‌آموزی است، چراکه افزایش توانمندی‌های تخصصی نیروی انسانی می‌تواند ظرفیت کشور را در حوزه‌های مختلف اقتصادی و فناوری ارتقا دهد.

محمدی با بیان اینکه تقویت مهارت‌ها یکی از الزامات افزایش قدرت کشور است، گفت: هر میزان سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش‌های مهارتی و فناوری افزایش پیدا کند، توان کشور برای عبور از چالش‌های اقتصادی و مقابله با تهدید‌های پیش‌رو نیز بیشتر خواهد شد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به ضرورت تربیت نسل خلاق و متخصص افزود: امروز مهم‌ترین سرمایه کشور نیروی انسانی توانمند است و بهترین پاسخ به تهدیدها، پرورش جوانانی است که بتوانند با دانش، مهارت و خلاقیت، مسائل کشور را حل کنند.

وی با انتقاد از نگاه صرفاً مدرک‌محور در جامعه اظهار کرد: مسیر موفقیت تنها از دانشگاه عبور نمی‌کند و اقتصاد امروز بیش از هر زمان دیگری به افراد دارای مهارت و توانایی عملی نیاز دارد.

محمدی ادامه داد: صنعت، تولید و فناوری برای حرکت رو به جلو به نیرو‌های متخصص نیاز دارند و اگر توسعه آموزش‌های مهارتی با جدیت دنبال نشود، در آینده با کمبود نیروی انسانی ماهر مواجه خواهیم شد.

وی با اشاره به تمرکز بسیاری از داوطلبان ورود به دانشگاه بر رشته‌های محدود گفت: بخشی از استعداد‌های کشور می‌توانند در حوزه‌های مهارتی، فناوری و کارآفرینی منشأ تحول باشند و نباید ظرفیت‌های آنها تنها در مسیر‌های مشخص دانشگاهی تعریف شود.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خطاب به شرکت‌کنندگان مسابقات ملی مهارت تأکید کرد: شما فقط افراد آماده ورود به بازار کار نیستید، بلکه می‌توانید کارآفرینان آینده کشور باشید و با تکیه بر مهارت‌های خود، فرصت‌های شغلی جدید ایجاد کنید.

محمدی همچنین با اشاره به تقویت حضور ایران در رقابت‌های جهانی مهارت گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم اکوسیستم مسابقات مهارتی کشور توسعه پیدا کند تا نوجوانان و جوانان ایرانی با آمادگی بیشتری در عرصه‌های بین‌المللی حضور یابند.

وی تأکید کرد: راه‌اندازی بنیاد ملی المپیاد‌های مهارتی نیز در همین راستا انجام می‌شود تا حمایت از نخبگان مهارتی به شکل منسجم انجام شود.

ارسال نظرات

captcha