بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۷۸۹۲۴

ابلاغ ۱۶ همت تسهیلات اشتغالزایی برای خراسان شمالی

کارگاه پلاستیک
معاون استاندار خراسان شمالی از ابلاغ ۱۶ همت تسهیلات تبصره‌ای برای توسعه اشتغال خراسان شمالی خبر داد.
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۱

به گزارش بازارکار ، هادی رجائی‌نیا، با اشاره به مصوبات چهارمین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان، اظهار داشت: عملکرد دستگاه‌های اجرایی در اجرای تسهیلات تبصره ۱۸ رضایت‌بخش بوده، اما تحقق کامل سهم استان نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و تسریع در معرفی و پرداخت پرونده‌های باقی‌مانده است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۲۳ پرونده تسهیلات شرایط اضطرار به ارزش ۱۱۴ میلیارد ریال پرداخت شده است، افزود: این منابع با هدف حفظ اشتغال واحد‌های اقتصادی اختصاص یافته و انتظار می‌رود بانک‌های عامل با سرعت بیشتری نسبت به پرداخت این تسهیلات اقدام کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی از ابلاغ بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات جزء (۱) ماده ۹۵ به استان خبر داد و گفت: دستگاه‌های اجرایی باید هرچه سریع‌تر متقاضیان واجد شرایط را معرفی کنند تا جذب این اعتبارات با حداکثر ظرفیت انجام شود. در این میان، طرح‌های فناور، نوآور و دانش‌بنیان در اولویت پرداخت قرار خواهند گرفت.

رجائی‌نیا با تأکید بر اینکه روند پرداخت تسهیلات به صورت ماهانه رصد می‌شود، تصریح کرد: در صورت ضعف عملکرد دستگاه‌هایی که اعتبار در اختیار دارند، منابع به مجموعه‌هایی اختصاص خواهد یافت که توان جذب بالاتری داشته باشند تا از هدررفت فرصت‌های مالی جلوگیری شود.

وی همچنین خواستار ارائه برنامه عملیاتی بانک‌های عامل برای جذب منابع و پرداخت تسهیلات شد و افزود: هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی و شبکه بانکی، شرط اصلی تحقق اهداف اشتغال‌زایی و رونق سرمایه‌گذاری در استان است.

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی با اشاره به استقبال گسترده متقاضیان از تسهیلات اشتغال، خاطرنشان کرد: علاوه بر جذب کامل اعتبارات، باید آسیب‌شناسی دقیقی از بخش‌هایی که عملکرد ضعیف‌تری داشته‌اند انجام شود تا اثربخشی این منابع در ایجاد اشتغال پایدار افزایش یابد.

وی با تأکید بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان اظهار داشت: حمایت از شرکت‌های فناور باید به یکی از مأموریت‌های اصلی دستگاه‌های اجرایی تبدیل شود. خراسان شمالی در این حوزه ظرفیت‌های ارزشمندی دارد و به‌زودی از چند طرح شاخص شرکت‌های فناور استان رونمایی خواهد شد.

رجائی‌نیا در پایان با اشاره به وضعیت تسهیلات سفر رئیس‌جمهور به خراسان شمالی گفت: تاکنون ۴.۷ همت، معادل ۲۳ درصد از منابع پیش‌بینی شده پرداخت شده است و لازم است دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل با تعامل بیشتر، روند معرفی طرح‌ها و جذب این منابع را شتاب دهند تا این اعتبارات نقش مؤثرتری در توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال در استان ایفا کند.

ارسال نظرات

captcha