بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۹۰۶۲
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد

لزوم استفاده از واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی برای افزایش تولید برق خورشیدی

جلسه استانداری
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر ضرورت گسترش نیروگاه‌های خورشیدی در استان، تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود، بهترین راه برای مدیریت برق، گسترش انرژی خورشیدی است. در شهرک‌های صنعتی باید از ظرفیت واحدهای صنعتی برای افزایش تولید برق خورشیدی استفاده کرد. برای اجرایی شدن این پروژه‌ها باید به جای فعالیت‌های جزیره‌ای از نگرشی سیستمی بهره برد.
شنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۶

بهرام سرمست در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان عنوان کرد: ادارات برق منطقه‌ای، توزیع برق استان و توزیع برق شهرستان، برنامه عملیاتی زمانبندی شده جهت استقرار پنل‌های خورشیدی در بخش‌های مسکونی، تجاری و مجتمع‌های اداری در حوزه شهری و روستایی را در اسرع وقت ارائه دهند.
وی تأکید کرد: ضمن اینکه نباید از توسعه مزارع خورشیدی در سطح و ابعاد صنعتی غافل شد، بلکه تفاهمنامه منعقد شده بین امور بانک‌های استان با نهادهای حمایتی خصوصا کمیته امداد امام خمینی(ره) را برای نصب و راه اندازی پنل‌های خورشیدی در مناطق روستایی نیز پیگیری شود.
وی تاکید کرد: با توجه به اجرای پروژه بهسازی آزادراه تبریز_زنجان برق کارخانجات تأمین کننده آسفالت به هیچ‌وجه نباید در طول اجرای پروژه قطع گردد.
سرمست در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برنامه عملیاتی در خصوص ایجاد اعتبار استانی از سوی شورای هماهنگی امور بانک‌ها برای دوگانه‌سوز کردن نانوایی‌ها باید در اسرع وقت پیگیری شود.
وی گفت: اتحادیه‌ نانوایی‌های استان نسبت به ثبت درخواست سوخت جایگزین در سامانه مربوطه اقدام و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نسبت به ذخیره سازی سوخت اهتمام کند تا در شرایط اضطرار مورد استفاده قرار گیرد.
در این جلسه ادارات برق منطقه‌ای، توزیع برق استان و شهرستان و همچنین اداره آب منطقه‌ای استان گزارشی از عملکرد خود را طی ٣ ماهه اول سال ارائه کردند.
انتهای پیام

ارسال نظرات

captcha