بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران

تازه ها

کد خبر : ۱۸۱۳۸۸
قهرمان اتومبیل‌رانی:

فعالیت‌های خودجوش خودرو‌دوستان جای خالی حمایت هیأت را پر کرده است

رالی
 قهرمان اتومبیل‌رانی آذربایجان‌غربی با انتقاد از توقف فعالیت‌های هیأت اتومبیل‌رانی استان طی یک سال گذشته گفت: در حالی که فعالیت رسمی هیأت در برخی رشته‌ها با رکود مواجه بوده، خودرو‌دوستان با راه‌اندازی میتینگ‌های خودرویی تلاش کرده‌اند این رشته را زنده نگه دارند.
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۶

 قهرمان اتومبیل‌رانی آذربایجان‌غربی در گفت و گو با بازار کار با انتقاد از توقف فعالیت‌های هیأت اتومبیل‌رانی استان طی یک سال گذشته گفت: در حالی که فعالیت رسمی هیأت در برخی رشته‌ها با رکود مواجه بوده، خودرو‌دوستان با راه‌اندازی میتینگ‌های خودرویی تلاش کرده‌اند این رشته را زنده نگه دارند.

فاطمه عسگری اظهار کرد: حدود ۶ سال است در هیأت اتومبیل‌رانی فعالیت دارم و در سه شاخه تایم‌تریال، درگ و اسلالوم حضور داشته‌ام، اما طی یک سال گذشته فعالیت مجموعه در این حوزه‌ها عملاً متوقف و راکد بوده است.

وی افزود: در همین شرایط، یک میتینگ خودرویی در دهکده چی‌چست راه‌اندازی شده و فعالیت خود را ادامه می‌دهد. در این برنامه حدود ۱۰۰ نفر از خودرو‌دوستان با خودروهای شخصی خود حضور پیدا می‌کنند و تلاش دارند زمینه استمرار فعالیت‌های خودرویی را فراهم کنند.

این قهرمان اتومبیل‌رانی با اشاره به مشکلات ورزشکاران این رشته گفت: با وجود فعالیت ورزشکاران و علاقه‌مندان، تاکنون حمایت قابل توجهی از سوی هیأت اتومبیل‌رانی از این فعالیت‌ها انجام نشده است.

عسگری تأکید کرد: استمرار فعالیت‌های خودرویی نیازمند حمایت، برنامه‌ریزی و فراهم کردن زیرساخت‌های مناسب است و انتظار می‌رود مسئولان مربوطه برای فعال شدن دوباره رشته‌های مختلف اتومبیل‌رانی و حمایت از ورزشکاران اقدام کنند.

وی با اشاره به نبود حمایت از این رشته ورزشی گفت: تاکنون حمایت مؤثری نه از سوی هیأت اتومبیل‌رانی و نه از سوی اداره‌کل ورزش و جوانان از ورزشکاران و فعالیت‌های این حوزه انجام نشده است و با وجود ظرفیت بالای جوانان و علاقه‌مندان، این رشته طی یک سال گذشته با رکود مواجه بوده است.


@Urom_navaa

ارسال نظرات

captcha