هفتم مهر روز آتش نشان مبارک باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۸۲۱۰۵

سومین کنگره بین‌المللی سالمندی ۱۹ تا ۲۱ آبان‌ماه در تبریز برگزار می‌شود

رئیس کنگره و رئیس پژوهشکده سالمندی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از برگزاری سومین کنگره بین‌المللی سالمندی از ۱۹ تا ۲۱ آبان‌ماه خبر داد و گفت: این کنگره با هدف بررسی چالش‌های سالمندی، ارائه یافته‌های پژوهشی و تدوین راهکارهای عملیاتی، در بخش‌های آموزشی، پژوهشی، نمایشگاهی و میزگردهای تخصصی برگزار خواهد شد.
سه‌شنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۷

دکتر مهدی فرهودی با حضور در دفتر خبرگزاری ایسنا در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در بخش آموزشی این کنگره ۱۰ پانل پیش‌بینی شده است و در بخش پژوهشی نیز گرنت‌ها، پروپوزال‌ها و تجربه‌های موفق در حوزه سالمندی بررسی و پس از داوری، آثار منتخب معرفی خواهند شد.

وی افزود: بخش نمایشگاهی کنگره نیز با حضور شرکت‌های فعال و مرتبط با حوزه سالمندی برگزار می‌شود و در میزگردهای تخصصی، موضوعات و چالش‌های مختلف این حوزه با حضور صاحب‌نظران مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

رئیس پژوهشکده سالمندی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: پیش از برگزاری کنگره نیز برنامه‌های آموزشی در حوزه توسعه پایدار با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می‌شود و در کنار آن، کارگاه‌های تخصصی نیز در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به برنامه پایانی کنگره گفت: تلاش داریم در پایان این رویداد، مباحث مطرح‌شده در پانل‌ها، دیدگاه‌های اساتید و برنامه‌های ارائه‌شده جمع‌بندی و اهداف عملیاتی در قالب یک قطعنامه تدوین شود.

فرهودی افزود: هدف این است که سخنرانی‌ها و مباحث علمی مفید مطرح‌شده در کنگره به مخاطبان منتقل شود و نتایج و راهکارهای ارائه‌شده نیز در اختیار مسئولان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه تلاش می‌شود در این کنگره نگاه متفاوتی به سالمندی شکل بگیرد، گفت: در بسیاری از مباحث، سالمندی به عنوان یک تهدید مطرح می‌شود، در حالی که تلاش می‌کنیم در این کنگره از سالمندی به عنوان یک فرصت یاد کنیم و از ظرفیت‌ها و تجربیات ارزشمند سالمندان در جامعه بهره ببریم.

رئیس پژوهشکده سالمندی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: باید سالمندان را به عنوان افرادی فعال در جامعه دید و از تجربیات و ظرفیت‌های آنان استفاده کرد؛ چراکه جامعه ظرفیت‌های ارزشمندی در این زمینه دارد که باید از آن بهره‌مند شد.

فرهودی درباره فعالیت پژوهشکده سالمندی نیز گفت: پژوهشکده سالمندی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال ۱۳۹۵ تشکیل شده و تنها پژوهشکده تخصصی سالمندی در کشور است که چهار مرکز تحقیقاتی شامل مرکز تحقیقات علوم اعصاب، مرکز تحقیقات طب فیزیکی و توانبخشی، مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری و مرکز تحقیقات طب تلفیقی در سالمندی را در زیرمجموعه خود دارد.

وی افزود: این پژوهشکده به افتخار پروفسور علوی، از چهره‌های علمی اهل تبریز، راه‌اندازی شده و کنگره پیش‌رو نیز سومین کنگره در حوزه سالمندی و هفتمین نشست پروفسور علوی است.

رئیس پژوهشکده سالمندی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تأکید بر اینکه این مجموعه متولی اجرایی حوزه سالمندی نیست، گفت: مأموریت اصلی پژوهشکده، پژوهش و ارائه راهکار در حوزه سالمندی است و تلاش می‌کنیم تحقیقات انجام‌شده در این حوزه در پژوهشکده بررسی و داوری شود.

وی ادامه داد: پژوهشکده با بیماری‌های مرتبط با سالمندی نیز در ارتباط است و تحقیقات مختلفی در این زمینه انجام می‌شود. یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های پژوهشکده نیز پیوند دادن داده‌های موجود و استفاده از آن‌ها برای شناخت بهتر مسائل و ارائه راهکارهای مناسب است.

فرهودی خاطرنشان کرد: پژوهشکده بازوی اجرایی حوزه سالمندی نیست، اما تلاش می‌کنیم یافته‌های پژوهشی و راهکارهای علمی به مسئولان منتقل شود تا در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های مرتبط با سالمندی مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به پیشینه شکل‌گیری این پژوهشکده در تبریز گفت: تبریز به عنوان شهر اولین‌ها در حوزه سالمندی نیز پیشگام بوده است و ایده ایجاد این پژوهشکده از تبریز شکل گرفت، چراکه نیاز به چنین مجموعه‌ای احساس می‌شد و در نهایت نخستین پژوهشکده سالمندی کشور در دانشگاه علوم پزشکی تبریز راه‌اندازی شد.

انتهای پیام

ارسال نظرات

captcha