خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۸۲۳۶۸

بلاتکلیفی استخدام در پتروشیمی کرمانشاه؛ پذیرفته‌شدگان منتظر اعلام زمان مصاحبه

تصویری از پالایشگاه یا پتروشیمی (مارون)
پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی پتروشیمی کرمانشاه خواستار اعلام زمان مصاحبه، دوره آموزشی و شروع به‌کار شدند؛ تأخیر در جذب نیرو همچنان ادامه دارد.
سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۳

بازارکار - جمعی از پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی پتروشیمی کرمانشاه با گذشت زمان از برگزاری آزمون، خواستار اعلام برنامه‌ای رسمی و مشخص برای آغاز مصاحبه، طی مراحل گزینش، دوره آموزشی و زمان نهایی شروع به‌کار شدند.

 به گزارش بازارکار ، پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی پتروشیمی کرمانشاه می‌گویند همچنان زمان دقیق ورود به مرحله مصاحبه مشخص نشده و ادامه این وضعیت می‌تواند فرآیند جذب و شروع به‌کار نیروها را با تأخیر بیشتری مواجه کند.
براساس مطالب مطرح‌شده از سوی این افراد، پیش‌تر روند جذب نیرو به میزان پیشرفت فاز دوم پتروشیمی کرمانشاه مرتبط دانسته شده و موضوع آغاز مصاحبه‌ها با نزدیک شدن پیشرفت این پروژه به مراحل پایانی مطرح شده بود.
با این حال، پذیرفته‌شدگان می‌گویند با توجه به پیشرفت پروژه و زمان سپری‌شده، انتظار داشتند تاکنون برنامه مصاحبه و ادامه فرآیند استخدام به‌صورت رسمی اعلام شده باشد. مطالبه برای اعلام زمان مصاحبه پتروشیمی کرمانشاه یکی از مهم‌ترین درخواست‌های پذیرفته‌شدگان، اعلام تاریخ مشخص برای آغاز مصاحبه‌هاست.
به گفته آن‌ها، بلاتکلیفی تنها به مرحله مصاحبه محدود نمی‌شود و پس از آن نیز فرآیندهایی مانند گزینش، تکمیل مراحل استخدام و حضور در دوره‌های آموزشی باید طی شود. طولانی‌شدن هر یک از این مراحل می‌تواند زمان شروع به‌کار نیروهای جدید را عقب بیندازد؛ به همین دلیل پذیرفته‌شدگان خواستار ارائه یک جدول زمانی روشن از سوی مسئولان پتروشیمی کرمانشاه شده‌اند.
آن‌ها همچنین خواهان مشخص‌شدن وضعیت تمام افرادی هستند که آزمون را با موفقیت پشت سر گذاشته‌اند و می‌پرسند آیا همه پذیرفته‌شدگان همچنان در اولویت جذب قرار دارند یا تغییری در ظرفیت و برنامه استخدام شرکت ایجاد شده است.
فاز دوم پتروشیمی کرمانشاه و روند جذب نیرو یکی دیگر از ابهامات مطرح‌شده، ارتباط میان روند استخدام و پیشرفت فاز دوم پتروشیمی کرمانشاه است. پذیرفته‌شدگان خواستار آن هستند که شرکت به‌طور شفاف اعلام کند تأخیر فعلی در فرآیند جذب صرفاً ناشی از وضعیت راه‌اندازی فاز دوم است یا عوامل دیگری نیز در عقب‌افتادن مراحل استخدام نقش داشته‌اند.
زمان آغاز دوره آموزشی و مدت آن نیز از دیگر موضوعاتی است که این افراد خواستار شفاف‌سازی درباره آن شده‌اند. تعیین این زمان می‌تواند تصویر دقیق‌تری از موعد احتمالی شروع به‌کار نیروها ارائه کند. این گروه تأکید کرده‌اند که مطالبه آن‌ها دریافت وعده‌ای تازه نیست؛ بلکه خواهان تعیین تکلیف فرآیندی هستند که با شرکت در آزمون استخدامی آغاز شده است.
پذیرفته‌شدگان از مسئولان پتروشیمی کرمانشاه درخواست کرده‌اند به‌جای اعلام زمان‌های کلی، برنامه‌ای رسمی و قابل پیگیری برای مصاحبه، گزینش، آموزش و شروع به‌کار نیروها ارائه کنند.

ارسال نظرات

captcha