بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۹۰۱۳

ايجاد اشتغال براي 500 نفر در يزد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد گفت: فردا دو کارخانه جدید استان یزد با سرمایه‌گذاری بالغ بر یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به صورت ویدئو کنفرانسی توسط رئیس جمهور و با اشتغال‌آفرینی بیش از ۵۰۰ نفر به صورت رسمی به بهره‌برداری می‌رسند.
شنبه ۱۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۳

 محمدرضا علمدار یزدی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته یزد با اشاره به نام‌گذاری دهه اول تیر امسال به اسم دهه تولید و تجارت از سوی وزیر صمت اظهار داشت: در حال حاضر بیش از سه هزار و 200 کارخانه صنعتی در یزد وجود دارد.

وی از تولید بالغ بر یک هزار و 400 نوع کالا توسط این کارخانه‌ها و واحدهای صنعتی خبر داد و گفت: بخشی از این کالاها با توجه به قدرت رقابت‌پذیری بسیار خوبی که دارند به کشورهای مختلف جهان صادر می‌شوند.

علمدار یزدی افزود: ماحصل این فعالیت‌ها اشتغال بیش از 103 هزار نفر به صورت مستقیم است و با تکمیل بالغ بر یک هزار کارخانه و واحد صنعتی نیمه تمام استان، 35 هزار نفر به این آمار اضافه می‌شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد بیان کرد: خوشبختانه فردا دو کارخانه جدید استان یزد با سرمایه‌گذاری بالغ بر یک هزار و 800 میلیارد تومان به صورت ویدئو کنفرانسی توسط رئیس جمهور و با اشتغال‌آفرینی بیش از 500 نفر به صورت رسمی به بهره‌برداری می‌رسد.

ارسال نظرات

captcha