بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۲۱۲۶۲

صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستائیان و عشایر راهی برای بیمه کارگران مشاغل خانگی

مدیر صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستائیان و عشایر استان زنجان، با بیان اینکه از کل اعضای جدید جذب شده ۲۷۰ نفر را بانوان تشکیل می‌دهند، گفت: جذب این رقم برای اولین‌بار در استان انجام شده است که خود یک رکورد محسوب می‌شود.
دوشنبه ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۱

به گزارش پایگاه خبری بازار کار، محمد اسماعیلی اظهارکرد: ساکنان روستایی، شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، شاغلان و کارگران فصلی و مشاغل خانگی، رانندگان حمل و نقل بار و مسافر و بانوان از مخاطبان اصلی صندوق است. این افراد می‌توانند با عضویت در این صندوق از مزایای بازنشستگی، از کار افتادگی و فوت آن استفاده کنند.

وی تصریح کرد: طی سه ماهه نخست امسال‌ در صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزی، روستائیان و عشایر استان زنجان ۹۳۰ نفر به عنوان عضو جدید جذب شده که این رقم نسبت به میانگین ۵ سال گذشته ۴۲ درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه در سه ماهه گذشته میزان جذب عضو جدید، ۶۵۴ نفر ثبت شده است، افزود: نرخ جذب در سه ماهه نخست امسال به نسبت سال گذشته از افزایش ۲۲.۶ درصدی برخوردار بوده است.

این مسئول با اشاره به اینکه جذب ۳۹۰ نفر به عنوان سهمیه تکلیفی استان هدف‌گذاری شده بود، ادامه داد: جذب ۹۳۰ نفر عضو جدید صندوق در استان زنجان از هدف‌گذاری‌های پارسال این صندوق بود که با تلاش کارگزاری‌ها و مسئولان مربوطه انجام و استان زنجان در این زمینه حائز رتبه برتر شد.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستائیان و عشایر استان زنجان، کل اعضای صندوق در استان را ۵۴ هزار و ۸۴۰ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۳۶ هزار و ۶۴ نفر تا پایان خردادماه امسال بیمه‌پرداز فعال و ۴۸۵۰ نفر مستمری‌بگیر هستند.

وی در ادامه به اجرای طرح قرارگاه کرامت در صندوق اشاره کرد و یادآور شد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده در قالب طرح قرارگاه کرامت در استان زنجان برای جذب ۹۶۶۳ نفر عضو جدید تا پایان خردادماه سال آینده پیش‌بینی شده است که با اجرای این طرح تحول چشم‌گیری در آمار و ارقام کمی صندوق به وجود خواهد آمد.

اسماعیلی افزود: پویایی و روح تازه‌ای در این صندوق در سطح کشور با اجرای رویکرد انقلابی دیده شده است که امید می‌رود تا همه مخاطبان این صندوق که غالباً کشاورزان و تولیدکنندگان روستایی هستند، از مزایای دولت در استان بهره‌مند شوند.

وی سهم دولت را در عضویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان دو برابر متقاضی و بیمه‌گر اعلام و خاطرنشان کرد: این میزان پرداختی از سوی دولت یک امتیاز بزرگ است که در راستای گسترش عدالت اجتماعی صورت می‌گیرد.

ارسال نظرات

captcha