
تازه ها
ایجاد ۳۰۱ هزار فرصت شغلی توسط کمیته امداد در سال ۱۴۰۰
به گزارش بازارکار و به نقل از صبح توس معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره)؛ مرتضی فیروزآبادی، با بیان اینکه مساله فرهنگ کار در ایران موضوعی بسیار جدی است، اظهار داشت: کمیته امداد در سال 1400 بالغ بر 10 هزار میلیارد تومان از منابع تبصره 16 بند ب و 1100 میلیارد تومان از منابع متفرقه نظیر تسهیلات روستایی، تبصره 18، صندوق امداد ولایت و... تسهیلات اشتغال در نظر گرفته بود که 90 درصد این تسهیلات پرداخت شده است.
وی با تاکید بر اینکه سال گذشته 301 هزار فرصت شغلی در کشور توسط کمیته امداد فراهم و ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: در راستی آزمایی که در ابتدای سال 1401 انجام شد حدود 92 درصد تسهیلات در راستای طرح های جاری اشتغال زایی هزینه و اشتغال مد نظر ایجاد شده است و که رقم قابل توجهی است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور همچنین در ادامه تصریح کرد: در سال 1401 بالغ بر 25 هزار میلیارد تومان از محل بند ب تبصره 16 و 1400 میلیارد تومان تبصره 18، هزار میلیارد تومان از محل صندوق ولایت کمیته امداد تسهیلات اشتغال در نظر گرفته شده است.
وی در پایان با بیان اینکه برای تسریع برنامه کمی در کمیته امداد امسال سریعترین ابلاغ اعتبارات امسال در مجموعه ما و دستگاههای مشابه اتفاق افتاد، اذعان کرد: امیدواریم با این امکان و ظرفیت بتوانیم حدود 500 هزار فرصت شغلی که برنامه تایید شده ما در کارگروه اشتغال شورای عالی اشتغال کشور است محقق شود.
ارسال نظرات