بهروز رحیم زاده در بین خبرنگاران گفت: خانه های بهداشت کارگری و ایستگاه بهگر با هدف تامین سلامت کارگران و اعضای خانواده آنها، ارتقای دانش بهداشتی و ایجاد رفتارهای مناسب بهداشتی در بین کارگران و سالمسازی محیط کار در کارگاه های تولیدی، صنعتی، خدماتی و معادن ایجاد می شود. وی افزود: در راستای تحقق این هدف در کارگاههایی که دارای تعداد 20 تا 49 نفر نیروی کار هستند، ایستگاه بهگر؛ در کارگاههای دارای 50 تا 499 نفر نیروی کار، خانه های بهداشت کارگری و در کارگاههای دارای بیش از 500 نفر نیروی کار مرکز بهداشت کار راه اندازی می شود. مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: انجام اقدامات لازم در جهت پیشگیری از بروز حوادث و بیماری های ناشی از کار، بیماریهای شایع بومی و کنترل آن در محیط کار، انجام کمک های اولیه در حوادث شغلی، هماهنگی و پیگیری درخصوص شناسایی، ارزیابی و کنترل عوامل زیان آور محیط کار، آموزش کارگران و کارفرمایان در زمینه مسائل بهداشت عمومی و سلامت کار از جمله وظایف مسئولین این واحدها در بنگاه های اقتصادی است. وی ادامه داد: نظارت بر انجام کنترل موازین بهداشتی در محیط کار، رفع نواقص بهداشتی و سالمسازی محیط کار، گزارش نواقص موجود در کارگاه از نظر بهداشت حرفه ای به کارفرما و کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار در خصوص مشکلات بهداشتی محیط کارگاه و پیگیری لازم برای رفع نواقص گزارش شده و نظارت بر بهداشت مواد غذایی، جمع آوری و دفع بهداشتی زباله و فاضلاب در محیط کار از سایر وظایف تعریف شده در این حوزه است. رحیم زاده تصریح کرد: در حال حاضر 22 خانه بهداشت کارگری و 28 ایستگاه بهگر در واحدهای اقتصادی و کارگری استان اردبیل در حال فعالیت و ارائه خدمات بهداشتی به جامعه کارگری هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل از فعالیت 22 خانه بهداشت کارگری و 28 ایستگاه بهگر در واحدهای اقتصادی استان خبرداد
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترسخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
آگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات