
تازه ها
جذب سرمایهگذاران و رونق تولید و اشتغال در افزایش رضایتمندی مردم موثر خواهد بود
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: جذب سرمایهگذاران و رونق تولید و اشتغال در افزایش رضایتمندی مردم موثر خواهد بود.
به گزارش بازار کار لرستان، عباس گودرزی در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: پس از پیگیریهای چندین ساله در ۱۷ خردادماه سال جاری در دومین جلسه شورای عالی مناطق ویژه اقتصادی کشور، محدوده فعالیت و سایر موارد مرتبط با منطقه ویژه اقتصادی بروجرد تثبیت شد.
وی تصریح کرد: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته امروز با حضور معاون وزیر صمت و مدیر شهرکهای صنعتی کشور و مسئولان استانی و شهرستانی شاهد آغاز عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی شهرستان هستیم.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این طرح یک فرصت خاص برای جذب سرمایهگذاران برای سرمایهگذاریهای تولیدی و صنعتی در استان و شهرستان است.
گودرزی اضافه کرد: مساحت فعلی طرح ۶۰ هکتار است و ۳۰ هکتار دیگر نیز تملک شده که بهزودی تغییر کاربردی خواهد شد و به این محدوده اضافه خواهد شد.
وی بیان کرد: فازهای بعدی هم پیشبینی شده است که در این مکان امکان توسعه وجود دارد تا روزبهروز شاهد توسعه منطقه ویژه اقتصادی بروجرد باشیم.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جذب سرمایهگذاران و رونق تولید و اشتغال در افزایش رضایتمندی مردم موثر خواهد بود.
انتهای پیام
ارسال نظرات