بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۳۶۹۶۷

اشتغال بیش از ۷۰۰ مددجوی بهزیستی زنجان طی یک‌سال گذشته

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: با کارهای انجام گرفته طی فعالیت یک‌ساله دولت سیزدهم و با منابع ۳۶ میلیارد تومانی از محل تسهیلات اشتغالزایی و مشوق‌های بیمه‌ای و غیره برای بیش از ۷۰۰ مددجو شغل ایجاد شده است.
يکشنبه ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۴

سلمان حسینی در گفت‌وگو با پایگاه خبری بازار کار، با اشاره به اقدامات این نهاد حمایتی طی یکسال فعالیت دولت سیزدهم، افزود: افتتاح اولین پردیس سالمندان با اعتبار ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان با ۱۲ سوییت، افتتاح اولین سالن اجتماعات خیر ساز ویژه جامعه هدف با ظرفیت ۱۵۰ نفر و با اعتبار ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از جمله این اقدامات بوده است.

وی اضافه کرد: افتتاح مرکز توانمند سازی و صیانت اجتماعی از بهبود یافتگان به تعداد  ۳۰ نفر و افتتاح مرکز شبانه‌روزی مراقبتی بیماران روان مزمن(شفا) به ظرفیت ۸۰  از دیگر اقدامات این بخش  محسوب می‌شود.

این مسئول، تنظیم اطلس کودکان کار و خیابانی شهر زنجان در سال گذشته برای بیش از ۳۰۰ نفر و اجرای طرح رصد و گزارش آسیب های اجتماعی شهرستانها با اعتبار بیش از یک میلیارد ریالی با ارائه پنج هزار و ۲۱۱ پرسشنامه در هشت شهرستان را از دیگر اقدامات این نهاد حمایتی در  مدت یاد شده ذکر کرد.

حسینی افزود: در بازه زمانی یاد شده اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم کودکان ۳ تا ۶ سال در راستای کاهش معلولیت به تعداد ۴۵ هزار  و ۱۶۹ نفر با اعتبار نزدیک به پنج میلیارد ریال و اجرای طرح تعیین میزان شیوع و علل انواع نقص های منجر به کم توانی بیش از ۱۰ میلیارد ریال به تعداد ۱۳ هزارو ۸۰۰ انجام شده است.

وی اظهار داشت: پرداخت کمک هزینه تامین، تهیه ودیعه مسکن مددجویی برای ۳۵۰ نفر، حمایت از کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بدسرپرست از طیق انتقال به بستر خانواده (فرزندخواندگی و مراقبت خویشاوندی) به تعداد ۳۷ نفر دیگر اقدامات را شامل می‌شود.

ارسال نظرات

captcha