السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۳۸۱۱۵

برگزاری نشست رفع چالش‌های قضایی شرکت‌های دانش بنیان در پارک علم و فناوری خراسان

نشست رفع چالش‌های قضایی شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری خراسان با حضور معاون امور اجتماعی دادگستری خراسان رضوی برگزار شد.
پنجشنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳

به گزارش بازارکار، نشست رفع چالش‌های قضایی شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری خراسان با حضور مرتضوی، معاون امور اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری استان و بهشتی، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و هیئت همراه با هدف رفع چالش‌های قضایی شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری خراسان برگزار شد.

امیر مرتضوی معاون امور اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری در سخنانی عنوان کرد : امسال هیات اندیشه ورز تخصصی شرکت‌های دانش بنیان به طرح رفع چالش‌های قضایی اضافه شده است. مرتضوی در ادامه اضافه کرد: در این طرح، بین این شرکت ها و هیات جلساتی برگزار شده و با همکاری‌های گروهی اتفاق‌های خوبی خواهد افتاد و از تمام شرکت‌ها دعوت به همکاری می نمائیم. در این نشست مسعود میزائی شهرابی رییس پارک علم و فناوری خراسان و آقای بهشتی معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و هیئت همراه حضور داشتند و مدیران شرکت‌های دانش بنیان پیرامون چالش‌های موجود در حوزه های مختلف و با هدف رفع چالش‌های قضایی شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری خراسان نکاتی بیان شد.

میرزائی ضمن ابراز خرسندی از وجود مسئولین پیگیر به دغدغه‌ها و چالش‌های مردمی تصریح کرد: رویکرد جدید پارک ایجاد نظام مردمی سازی و گفتمان سازی است و هدف ما مرتفع کردن کردن مشکلات و رفع چالش‌های است. رییس پارک علم و فناوری خراسان افزود: من از شرکت‌ها و فناوران تقاضا دارم از طرح مشکلات به صورت شخصی پرهیز کنند و سعی بر طرح چالش‌های گروهی به واسطه پارک علم و فناوری داشته باشند. وی همچنین تاکید کرد: زمانی که درخواست از طرف پارک که ارگان دولتی است مطرح می‌شود دیدگاه مسئولین این است که این درخواست پس از بررسی و تایید یک ارگان دولتی و خروج از یک فیلتر نظارتی ارسال شده است. میرزائی خاطرنشان کرد: پارک خراسان می‌خواهد در رفع نیاز‌های همه جانبه جامعه نقش ایفا کند و در این مدت شش ماه با برگزاری تانا‌های تخصصی و ایجاد پردیس‌ها در حوزه‌های مختلف شاهد به وقوع پیوستن این مهم شده ایم.

شایان ذکر است  در این جلسه از سیستم هوشمند کنترل و رویت پذیری مشترکین دیماندی برق  RCMU شرکت مهندسی زرین سامانه شرق عضو مرکز رشد فناوری های جامع پارک علم و فناوری خراسان ورونمایی شد.

ارسال نظرات