السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۳۹۱۸۳

زندانیان آزادشده صاحب ایده‌های شغلی و طرح کسب و کار حمایت مالی می‌شوند

مدیرکل زندان‌های استان خراسان رضوی گفت:با موافقت دولت و مجلس در لایحه بودجه اعتبار مناسبی به عنوان تسهیلات خوداشتغالی زندانیان آزاد شده در نظر گرفته شده است.
سه‌شنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸

به گزارش بازارکار و به نقل از خبرگزاری میزان، سعید سرباز جانفدا مدیرکل زندان‌های استان خراسان رضوی اظهار کرد: با توجه به اینکه عدم وجود اشتغال پایدار یکی از عوامل ارتکاب جرم و بزه در جامعه است و در یک رابطه معکوس موثرترین راه برای پیشگیری از وقوع جرم نیز محسوب می شود. از همین رو توسعه اشتغال پایدار و حرفه آموزی برای زندانیان در دوران تحمل حبس و اعمال حمایت های شغلی برای زندانیان پس از آزادی یک راهبرد اجرایی در حوزه سیاست گذاری سازمان زندانهاست.

وی افزود: در همین راستا با توجه به اینکه زندانیان پس از آزادی دچار بحران مالی هستند و توان و پشتوانه کافی برای راه اندازی شغل مناسب ندارند با موافقت دولت و مجلس در لایحه بودجه اعتبار مناسبی به عنوان تسهیلات خوداشتغالی زندانیان آزاد شده در نظر گرفته شده است.

مدیرکل زندان‌های استان خراسان رضوی گفت: این تسهیلات به عنوان سرمایه اولیه به کلیه زندانیانی که حداقل سه ماه تحمل حبس داشته باشند، بیش از یکسال از آزادی آنها نگذشته باشد و صاحب ایده های شغلی یا طرح کسب و کار باشند با رعایت ضوابط نظام بانکی تعلق می گیرد.

گفتنی است متقاضیان می توانند جهت ثبت نام و تکمیل مدارک به مرکز خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج زندان های خراسان رضوی مراجعه کنند.

ارسال نظرات