تازه ها
آذربایجان شرقی قطب اول تولید سنجد/صادرات به 5 کشور
به گزارش بازار کار به نقل از ایرنا، مقاومت درخت سنجد به کم آبی، گرما، ناملایمتی های طبیعت، خود رو بودن، کم آب بَر بودن، قابلیت کاشت در خاک های شور، محصول بالا، نیاز به مراقبت کمتر، نافع بودن برای انسان و کاربرد دارویی، محصول خشکباری بودن، نگهداری آسان تر نسبت به سایر محصولات کشاورزی، قابلیت صادرات، حمل آسان، درآمد مناسب از جمله ویژگی هایی است که نظر تولیدکنندگان و صادرکنندگان را جلب کرده است. آذربایجان شرقی با داشتن ۵۱۱ هکتار اراضی باغی مربوط به کاشت سنجد، رتبه نخست تولید این محصول را در کشور دارد و قطب تولید این محصول محسوب می شود . آب و هوای مناسب آذربایجان شرقی برای محصول سنجد موجب شده تا گونه های خوشمزه ای مثل دَره وار، قیزیل ایده و حاج حسین که جزو گونه های پرمحصول و با کیفیت بوده در شهرستان آذرشهر که به عنوان قطب سنجد استان است، ثمر دهند و سنجدهای تولیدی این استان تا اقصی نقاط ایران و اروپا ارسال شود. کم آبی در آذربایجان شرقی، مشکلات زیست محیطی و خشکی دریاچه ارومیه مشکلاتی را در حوزه کشاورزی به وجود آورده که اصلاح الگوی کشت به عنوان یکی از راهکارهای مقابله با این مشکلات معرفی شده اما محصول سنجد با پشت سر گذاشتن موانع یاد شده بر اساس همین الگو، کشت و تولید می شود و این مزیت یکی دیگر از ویژگی های منحصر تولید سنجد در این استان است.
آذربایجان شرقی قطب اول تولید سنجد کشور/صادرات به پنج کشور
ارسال نظرات