
استارت آپ فناوری درحقوق و مشاغل آینده در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ارومیه برگزار می شود
به گزارش بازارکار به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی؛ شیوا حبیب زاده، رییس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ارومیه گفت: این رویداد با این جنس و رویکرد در سطح ملی بدیع بوده و برای اولین باردر کشور برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به ضرورت نگاه بین رشته ای به علوم مختلف خاطر نشان کرد: بنا به رسالت علمی و جهادی این نهاد انقلابی و ضرورت طراحی و خلق مشاغل جدید در زمان حال و سالهای آتی خصوصا برای رشته حقوق که اقبال معنی دار و چشمگیری در این رشته برای دانشجویان و جوانان وجود دارد حسب این نیاز گسترده، این رویداد به شکل بین رشته ای برای دانشجویان رشته حقوق و فناوری و تمامی دانشجویان رشته های مختلف طراحی و تدوین شده است چرا که تمامی رشته ها، حتی علوم پایه دارای محیط حقوقی مختص به شغل خود هستند.
وی زمان برگزاری اولیه و پیش بینی شده برای ثبت ایده ها را 18آذرماه سال جاری عنوان و اظهار کرد: دانشجویان رشته های مختلف می توانند برای ارایه وثبت ایده در محورهای : مشاغل حقوقی مبتنی برفناوری اطلاعات ، مشاغل آینده در حوزه حقوق ، مشاغل خانگی تخصصی و حقوقی بر مبنای فناوری و مشاغل بین رشته ای در حوزه حقوق و سایر رشته های دانشگاهی و خدمات نوین حقوقی و توسعه کیفی رشته های شغلی مختلف و دادرسی مجازی و فرصت های توسعه ای برای مشاغل مختلف به لینک https://agh.acecr.ac.ir/fa/form/777 مراجعه و ایده خود را ثبت کنند.
رییس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ارومیه با اشاره به جلسات تخصصی کارشناسی متعدد قبل و بعد از تصویب نهایی رویداد در جهت انتخاب و طراحی و نیاز سنجی عنوان و موضوعات و محورها با توجه به جدید بودن رویداد خاطر نشان کرد: تاکنون نزدیک به 200 نفر به ساعت از کارشناسان و متخصصان بین رشته ای برای برگزاری کیفی این رویداد در قالب مصاحبه و جلسه برنامه ریزی و برگزار شده است.
حبیب زاده افزود: اختتامیه رویداد استارت آپ فناوری در حقوق و مشاغل آینده در مجتمع علمی تحقیقاتی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی و مصادف با هفته پژوهش در تاریخ 25 آذر ماه برنامه ریزی شده و ضمن تقدیر از تیم های برتر استقرار تیم های منتخب در مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی استان نیز در جهت حمایت و رشد و توسعه کمی و کیفی آنها برنامه ریزی بعمل آمده است.
ارسال نظرات