هفتم مهر روز آتش نشان مبارک باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۵۳۲۹۲

وضعیت متقاضیان استخدام در شهرداری‌های استان سمنان چه شد؟

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری سمنان از پیگیری و مکاتبات در دست اقدام این دفتر برای تعیین تکلیف وضعیت متقاضیان استخدام در شهرداری‌های استان خبر داد.
پنجشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۵

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری سمنان از پیگیری و مکاتبات در دست اقدام این دفتر برای تعیین تکلیف وضعیت متقاضیان استخدام در شهرداری‌های استان خبر داد.

به گزارش بازارکار ، همت هادیان، مدیرکل دفتر امور شهری استانداری سمنان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، به روند تبدیل وضعیت متقاضیان استخدام در شهرداری‌ها اشاره کرد و گفت: علیرغم اینکه 60 درصد کمتر از ظرفیتی که داشتیم امتیاز لازم را کسب کردند و آماده برگزاری آزمون بودیم؛ اما متأسفانه اصل آزمون متقاضیان استخدام در شهرداری‌های استان سمنان از سوی دیوان عدالت اداری ابطال شد. وی با اشاره به دادنامه‌ای که بیست و دوم شهریورماه سال 1401 از سوی هیئت حقوقی دیوان عدالت اداری صادر شد گفت: این هیئت آزمون تبدیل وضعیت کارکنان در شهرداری‌ها را غیرقانونی اعلام کرد و متأسفانه این آزمون درکل باطل شد. مدیرکل دفتر امور شهری استانداری سمنان بیان کرد: علت نیز این بود که رأی هیئت حقوقی دیوان عدالت اداری مبنی بر این بود که جذب نیروها مصداق تبعیض نارواست و اینکه یک آزمون داخلی است و فرصتی برای سایر شهروندان مهیا نمی‌شود و این امر مغایرت دارد و صراحتاً استناد کرده است به بند یک ماده 12 ماده 88 قانون و این آزمان در کل کشور در 31 استان ابطال شد. هادیان گفت: بخشی از افرادی که قبول شده بودند مشمول تبدیل وضعیت ایثارگران بودند که روند تبدیل وضعیت آن‌ها در حال پیگیری و انجام است و تعیین تکلیف مابقی قبول‌شدگان در آزمون استخدامی شهرداری‌های استان سمنان نیز در حال پیگیری و مکاتبه هستیم تا راهکارهای قانونی دیگری از سوی سازمان شهرداری‌های کشور صادر شود. وی بیان کرد: ما وظیفه داریم موضوع تعیین تکلیف متقاضیان استخدام در شهرداری‌های استان سمنان را پیگیری کنیم و به هر جهت قانون است و باید تمکین کنیم اما به دنبال پیدا کردن راهکارهای جدید در این راستا هستیم.

ارسال نظرات

captcha