هفتم مهر روز آتش نشان مبارک باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۶۰۰۲۲

استیضاح وزیر آموزش و پرورش در مجلس کلید خورد

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: این روزها آموزش و پرورش حال خوبی ندارد و مجلس در راستای وظیفه نظارتی خود به دنبال استیضاح وزیر آموزش و پرورش است.
يکشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۹

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: این روزها آموزش و پرورش حال خوبی ندارد و مجلس در راستای وظیفه نظارتی خود به دنبال استیضاح وزیر آموزش و پرورش است.

به گزارش بازارکار از خبرگزاری موج، مهدی اسماعیلی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، گفت: آموزش و پرورش در توسعه کشور نقش مهم و اساسی دارد، اما این روزها آموزش و پرورش ما حال خوشی ندارد. نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بدنه مدیریتی این وزارتخانه ضعیف و ناتوان و دچار روزمرگی است و توان لازم را ندارد. نصیحت‌های کارشناسان هم در مدیران این وزارتخانه بی تأثیر است. عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: عدم به روزرسانی محتواهای آموزشی، عدم توجه به سند توسعه‌ای و تحول آموزش و پرورش و تحقیر معلمان و کادر آموزش و پرورش در پرداخت مطالبات قانونی از جمله مشکلات این وزارتخانه مهم و حساس است. وی تاکید کرد: از عملکرد این وزارتخانه راضی نیستیم و مجلس در راستای وظیفه نظارتی خود به دنبال استیضاح وزیر آموزش و پرورش است.

ارسال نظرات

captcha