السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۶۴۰۹۰

الزامات جامع و کاربردی اشتغال در صنایع غذایی

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی ایران با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان کنفرانس مجازی «الزامات جامع و کاربردی اشتغال در صنایع غذایی» را برگزار می‌کند.
دوشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶

به گزارش بازارکار به نقل از باشگاه دانشجویان ایسنا، این کنفرانس در سه قسمت "پنل تحلیل"، "پنل ارزیابی" و "پنل عملکرد" با حضور دکتر پرویز استخر (سرممیز سیستم‌های مدیریت کیفیت سازمان غذا و دارو)، شهاب قصری (مدیرکل نظارت و مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان)، مریم میرزایی می‌آبادی (مدرس و مشاور راه‌اندازی کارخانجات صنایع غذایی)، شلیر عباسی (رییس انجمن مسئولین فنی استان کردستان)، فریبا شکاری پور (مدرس دانشگاه و مشاورکارخانجات صنایع غذایی)، مریم دیلمی‌پور (مدیرعامل شرکت مهر جاوید موثق اروند)، دکتر محمد گنجه (استادیار دانشگاه خرد بوشهر) و دکتر مرتضی جمشید عینی (مدرس، مولف و پژوهشگر صنعت غذا)، در روزهای ۲۸ و ۲۹ بهمن برگزار می‌شود. نحوه پیاده‌سازی Haccp و Iso ۲۲۰۰۰ در کارخانجات، آشنایی با چک‌ لیست ارزیابی برنامه‌های پیش‌نیازی PRPS ، معرفی سامانه TTAC و اخذ کد IRC ، ارزیابی وضعیت صنایع غذایی کردستان و چالش‌های پیش‌رو در اشتغال، ارزیابی وضعیت صنایع غذایی اردکان و چالش‌های پیش‌رو در اشتغال، شرح وظایف مسئولین فنی و مهارت‌های الزامی، رزومه نویسی در صنایع غذایی و اصول موفقیت و الزامات محیط کار کارکنان صنایع غذایی، محورهای این کنفرانس است این برنامه به میزبانی انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان برپا می‌شود و علاقه‌مندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۰۹۲۱۸۱۳۴۵۳۹ تماس بگیرند. انتهای پیام

ارسال نظرات