هفتم مهر روز آتش نشان مبارک باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۶۷۶۰۴

استخدام خانم معلم قائمشهری در باشگاه نساجی مازندران

روابط عمومی باشگاه نساجی مازندران،اعلام کرد: باشگاه نساجی در راستای وظایف و مسئولیت‌های اجتماعی، سرکار خانم صفرزاده، آموزگار قائمشهری که اخیراً به دلایلی مورد بی‌مهری قرار گرفته را به استخدام باشگاه در می‌آورد تا از توانایی او در امور فرهنگی بهره ببرد.
شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۹

روابط عمومی باشگاه نساجی مازندران،اعلام کرد: باشگاه نساجی در راستای وظایف و مسئولیت‌های اجتماعی، سرکار خانم صفرزاده، آموزگار قائمشهری که اخیراً به دلایلی مورد بی‌مهری قرار گرفته را به استخدام باشگاه در می‌آورد تا از توانایی او در امور فرهنگی بهره ببرد.
چند روز قبل، مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران گفته بود معلمی که دانش آموزان در کلاس او یک ترانه غیر مجاز  را همخوانی کرده اند اخراج می شود. این واکنش با انتقادات وسیعی در سطح جامعه مواجه شده است. نظر یوسف نوری وزیر آموزش و پروش درباره این اتفاق
از سوی دیگر وزیر آموزش و پرورش در این باره گفت: در اولین جلسه شورای نظارت بر مراکز و مدارس غیردولتی، موضوع معلم قائمشهری بررسی و تصمیم‌گیری خواهد شد. به گزارش بازارکار از فارس؛ یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش با اشاره به بررسی موضوع مسمومیت دانش‌آموزان قمی گفت: دیشب قم بودم و با خانواده‌ها صحبت کردم و جلسه‌ای با آن‌ها و همچنین با دانش‌آموزانی که بستری بودند داشتم و آنها را ملاقات کردم. آنچه که دوستان وزارت بهداشت و درمان گفته‌اند این است که این موضوع در دست بررسی است و کمیته ویژه‌ای برای آن تشکیل شده و ریاست آن را معاونت درمان وزارت بهداشت بر عهده دارند که این کمیته از اساتید برجسته تشکیل شده است، ان‌شاءالله این موضوع به زودی نتیجه قطعی آن اعلام خواهد شد و مابر اساس آن نتیجه قطعی، اگر تکالیفی بر ما باشد انجام خواهیم داد. وی در رابطه با موضوع تخلف معلم قائمشهری هم گفت: برای مدارس غیردولتی و مراکز غیردولتی یک شورایی به نام شورای نظارت بر مراکز و مدارس غیردولتی داریم که در این شورا در این باره تصمیم گیری خواهد شد و در اولین جلسه شورا در رابطه با موضوع معلم قائمشهری تصمیم گیری خواهیم کرد و این موضوع بررسی خواهد شد.
نوری خاطرنشان کرد: در بحث گزینش ها هم باید به طور کامل و در همه موارد گزینش‌ها دقیق باشند، و افرادی که وارد آموزش و پرورش می‌شوند و در مدارس غیر دولتی معلم می‌شوند، باید براساس دستورالعمل‌هایی که برای معلمین هست، رفتار کنند و در رابطه با موضوع معلم قائمشهری هم باید تحقیقات کامل انجام بشود و شورای نظارت در مورد آن بحث و تبادل نظر کند و در نهایت تصمیم نهایی درباره آن گرفته خواهد شد.

ارسال نظرات

captcha