به گزارش بازارکار به نقل از اختبار، خبر برگزاری آزمون مشترک کارشناسی رسمی اولینبار در دیماه سال گذشته منتشر شد و رئیس شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری گفت که بنا داریم امسال (سال ۱۴۰۱) آزمون مشترکی را با مرکز کارشناسان رسمی قوه قضاییه برگزار کنیم.
بااینحال این آزمون در سال ۱۴۰۱ برگزار نشد. حسن عبدلیانپور، رئیس مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضاییه در مصاحبه با تسنیم درباره علت عدم برگزاری آزمون کارشناسان رسمی ۱۴۰۱ گفت: «سازمان سنجش آموزش کشور که طبق قانون مجری برگزاری این آزمون است، برای انجام آن در سال جاری وقت ندارد.»
عبدلیانپور همچنین گفت: «قرار بر این شد که اگر امسال آزمون برگزار نشود، مراحل ثبتنام آزمون کارشناسان رسمی در سال جاری انجام شود و در نیمه اول سال آینده به صورت مشترک بین مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه و کانون کارشناسان رسمی برگزار شود.»
بااینحال با اتمام سال ۱۴۰۱ ثبتنام آزمون کارشناسی رسمی صورت نگرفت و از چندی پیش زمزمههایی مبنی بر برگزاری آزمون سال ۱۴۰۲ به شکل جداگانه شنیده میشد.
ارسال نظرات