هفتم مهر روز آتش نشان مبارک باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۷۹۵۷۱

انعقاد بیش از ۱۸۰ تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری در نخستین نمایشگاه "آبادیران"؛ رفع عقب ماندگی‌های مناطق محروم با بهره‌گیری از نوآوری و فناوری

دبیر نخستین نمایشگاه فناوری ها و محصولات محرومیت‌زدا(آبادیران) از امضای بیش از ۱۳۰ تفاهم‌نامه و ۵۳ قرارداد همکاری بین شرکت‌های دانش‌بنیان و نهادهای محرومیت‌زدا طی سه روز برگزاری این نمایشگاه خبر داد.
شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۲

 

به گزارش بازارکار حمیدرضا شکری؛ دبیر نمایشگاه آبادیران در مراسم اختتامیه نخستین دوره نمایشگاه فناوری‌ها و محصولات محرومیت‌زدا(آبادیران) گزارشی از روند فعالیت‌ها و دستاوردهای نمایشگاه ارائه داد. شکری گفت: در این دوره بیش از 80 نفر از مدیران دستگاه‌های اجرایی و نهادهای حکومتی از نمایشگاه بازدید کردند. وی گفت: علاوه بر تفاهم‌‌نامه‌ها و قراردادهای اعلام شده از سوی شرکت‌ها که بیش از 180 عنوان بوده چند توافق‌نامه‌ همکاری مشترک بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان نوسازی مدارس، صندوق کارآفرینی امید، مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو، بنیاد علوی، کمیته امداد امام و معاونت اشتغال وزارت کار امضا شده است. شکری در ادامه بیان کرد: بیش از 60 توافق‌نامه‌ همکاری مشترک به ارزش هزار و 80 میلیارد ریال بین بنیاد علوی و موسسه دانشمند با شرکت‌های دانش‌بنیان امضا شده است. دبیر نمایشگاه آبادیران گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) هم دو تفاهم‌نامه همکاری مشترک در زمینه صادرات محصولات دانش‌بنیان و 40 مورد تفاهم‌نامه با کارفرمایان برای به‌کارگیری مددجویان در مشاغل دانش‌بنیان، فناور و خلاق امضا کرده است. 60 مورد تفاهم هم با راهبران شغلی در حوزه دانش‌بنیان، خلاق و فناور در این دوره از نمایشگاه صورت گرفته است. وی افزود:‌ توافق‌نامه‌های همکاری مشترک بنیاد احسان نیز در دو بخش قرارگاه نوآوری (هشت تفاهم‌نامه و سه قرارداد) و قرارگاه عدالت‌آموزی ( 10 تفاهم‌نامه) به ارزش 30 میلیارد ریال منعقد شده است. دبیر اولین دوره نمایشگاه فناوری‌ها و محصولات محرومیت‌زدا ادامه داد: در نمایشگاه 22 نشست و پنل علمی و گفت‌و‌گو برگزار شد. همچنین 450 شرکت‌کننده در این نمایشگاه حضور داشتند. وی با اشاره به برنامه‌ ملی آبادیران که برگزاری این نمایشگاه نقطه شروع آن بود، گفت: این برنامه ملی علاوه بر نمایشگاه سالانه شامل برگزاری جایزه ملی آبادیران، نمایشگاه مجازی آبادیران، سامانه تامین مالی جمعی برنامه‌های ملی آبادیران، تعامل و هم‌افزایی بین دستگاهی، تهیه کتابچه‌ فناوری‌ها و محصولات محرومیت‌زدا، تشکیل دبیرخانه دائمی برنامه ملی آبادیران و تولید مستندات آبادیران است.

مدیر عامل بنیاد علوی، با بیان اینکه در مجموعه بنیاد مستضعفان ۸۰ منطقه محروم تحت پوشش قرار گرفته‌است، تاکید کرد: بازوی محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان و جبران عقب ماندگی‌های موجود در حوزه محرومیت زدایی تنها با نوآوری امکان‌پذیر است.

به گزارش بازارکار به نقل از ستاد خبری نخستین نمایشگاه فناوری‌ها و محصولات محرومیت زدا (آبادیران)، وحید خاوئی در مراسم اختتامیه نخستین نمایشگاه فناوری‌ها و محصولات محرومیت زدا (آبادیران) گفت: به سبب غفلت‌هایی که در گذشته صورت گرفته با عقب افتادگی‌هایی مواجه هستیم که جبران این عقب ماندگی با نوآوری امکان‌پذیر است.
آقای خاوئی افزود: می‌توانیم افرادی کارآمد را از شهر‌های بزرگ دعوت کنیم تا طرح‌هایی را پیاده کنند و این عقب ماندگی‌ها جبران شود، ولی راهکار موثرتر این است که از  افراد بومی هر منطقه استفاده کنیم تا در نهایت طرح‌های نوآورانه به وسیله اهالی منطقه ارائه و اجرا شود.
مدیرعامل بنیاد علوی گفت: تمرکز بنیاد بر این است که طرح‌هایی که توسط اهالی منطقه محروم پیشنهاد شود، در اولویت قرار گیرد.
گفتنی است:نخستین نمایشگاه فناوری ها و محصولات محرومیت زدا  (آبادیران) با حمایت معاونت علمی و کمیته امداد از ۲۳ تا ۲۵ خرداد در مصلای امام خمینی‌(ره) برگزار شد.

ارسال نظرات

captcha