السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۵۴۰۷

اختصاص یک میلیارد تومان به کسب‌وکار‌های مبتنی بر هوش مصنوعی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک در هجدهمین رویداد رقابت‌های استارتاپی دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: این ستاد آمادگی دارد تا از کسب و کار‌های آنلاین دارای TRL سطح ۳ یا بالاتر و مبتنی بر هوش مصنوعی تا سقف یک میلیارد تومان حمایت کند.
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۵

به گزارش بازارکار به نقل از تسنیم، بهروز مینایی؛ دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک در هجدهمین رویداد رقابت‌های استارتاپی دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: این ستاد آمادگی دارد تا از کسب و کار‌های آنلاین دارای TRL سطح ۳ یا بالاتر و مبتنی بر هوش مصنوعی تا سقف یک میلیارد تومان حمایت کند.

بهروز مینایی؛ دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک در هجدهمین رویداد رقابت‌های استارتاپی دانشگاه علم و صنعت ایران، با بیان اینکه دانشگاه‌ها نقش مهمی در رشد و توسعه کسب و کار‌های استارتاپی دارند، اظهار کرد: باید فضای کارآفرینی دانشگاهی توسعه یابد.

رویداد رقابت‌های استارتاپی با حضور بنیان‌گذاران استارتاپ‌ها، دانشجویان و علاقه‌مندان به کسب و کار با هدف شناسایی شرکت‌های خلاق، در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک، جمعی از اساتید دانشکده‌های برق، کامپیوتر و مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران، برخی از مدیران فعال پژوهشی دانشگاه، مهدی مقیمی؛ مدیر دفتر همکاری‌های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه علم و صنعت، علیرضا رضایی؛ مدیر فن‌بازار البرز و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و نوری مدیر خانه خلاق و نوآوری ایلسا از جمله شرکت‌کنندگان و سخنرانان در این رویداد بودند.

ارسال نظرات