السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۵۸۱۶
معاون وزیر آموزش و پرورش، تحقق مشارکت و نظارت مردم در بحث آموزش و پرورش

صدور مجوز فعالیت برای آموزشگاه‌های زبان و کنکور تنها بر عهده آموزش و پرورش است

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی آموزش و پرورش گفت: این مدارس به ۵ رتبه تقسیم شده و شهریه‌ها براساس هررتبه تعیین و دریافت خواهد شد.
سه‌شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳

به گزارش بازارکار از خبرگزاری صدا و سیما، دکتر محمودزاده در نشست خبری از صدور رای برای ۸۸۴ مدرسه و آموزشگاه متخلف هم خبر داد.
وی تاکید کرد: طرح آموزش زبان غیرانگلیسی در مدارس غیردولتی ۴ استان آغاز شده و از سال تحصیلی آینده افزایش خواهد یافت.
محمودزاده گفت: صدور مجوز فعالیت برای آموزشگاه‌های زبان و کنکور که دانش آموزان زیر ۲۰ سال دارند تنها بر عهده آموزش و پرورش است و از فعالیت آموزشگاه‌های وابسته به سایر نهاد‌ها و سازمان‌ها در صورت رعایت نکردن این موضوع جلوگیری خواهد شد.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی افزود: تعداد دبستان‌های غیردولتی در برخی مناطق شهر‌های بزرگ به اشباع رسیده و ما در این مناطق فقط با صدور مجوز فعالیت دبیرستان و یا هنرستان موافقت خواهیم کرد.
محمودزاده از اجرای طرحی در مدارس غیردولتی ۵ استان محروم کشور خبر داد که بر اساس آن دانش آموزان محروم و بی بضاعت در این مدارس تحصیلی خواهند کرد ولی شهریه آنها را خیرین و موسسات خیریه برعهده خواهند گرفت.
وی با اشاره به اینکه بزرگترین سرمایه کشور که نیروی انسانی است در آموزش و پرورش، تربیت و به جامعه تحویل می‌شود، اظهار داشت: اگر قرار است اتفاق و تحولی در آموزش و پرورش شکل گیرد باید تمامی ارکان جامعه همراهی و همیاری کنند.
محمودزاده با تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که می‌فرمایند آموزش و پرورش دستگاه و نهاد انسان ساز است، تصریح کرد: قانون شورا‌های آموزش و پرورش درهمین راستا و در مسیر تقویت دستگاه تعلیم و تربیت کشور به تصویب رسید.
معاون وزیر آموزش و پرورش، تحقق مشارکت و نظارت مردم در بحث آموزش و پرورش را از اهداف اصلی تدوین قانون شورا‌های آموزش و پرورش دانست و افزود: کاهش تمرکز، تفویض اختیار و تقویت کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی از دیگر اهداف تصویت قانون شورا‌های آموزش و پرورش است.
رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه اگر حوزه پشتیبانی آموزش و پرورش به خوبی تقویت نشود نمی‌توان به نتایج چشمگیری رسید، یادآور شد: آموزش و پرورش زمانی به لحاظ نرم افزاری و کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی موفق می‌شود که به لحاظ زیر ساختی و سخت افزاری از شرایط خوب و قابل قبولی برخوردار باشد و این اتفاق مهم در شورا‌های آموزش و پرورش با حضور مسئولین قابل تحقق و دسترسی است.

ارسال نظرات